Weather - Καιρός

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Kλήρωση με πολλές ελλείψεις...


«Ξεκινάμε και βλέπουμε... »
Από τους τρεις, έμεινε μόνο ο ... μεσαίος!
Η φράση του προέδρου της Football League, Σπ. Καλογιάννη, «ξεκινάμε και βλέπουμε» (κατά τη χτεσινή κλήρωση) αποδίδει πλήρως τις συνθήκες υπό τις οποίες ετοιμάζεται να αρχίσει και η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 
Υπάρχουν «ένα τελωνείο» εκκρεμότητες....
Το πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει 15 - 16/10. Κανείς, πάντως, δεν είναι σε θέση να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα γίνει ή/και πως αν συμβεί θα είναι βάση των τωρινών δεδομένων. Αφού οι ανοιχτές υποθέσεις είναι αρκετές.
Η αυλαία είναι πιθανό να γίνει με 2 αγώνες λιγότερους. Αν μέχρι τότε δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι ομάδες (που μπήκαν στην κλήρωση) Α και Β. 
Διεκδικητές είναι τα ζευγάρια Λάρισα/Πανσερραϊκός και Δόξα Δράμας/Λεβαδειακός. Ακόμα και αν η Super League (την Τρίτη 11/10) επιλέξει ποιο από τα δύο θα συμπληρώσει τη δική της διοργάνωση, μάλλον είναι βέβαιο ότι το «χαμένο» ζευγάρι θα διεκδικήσει δικαστικά τη δικαίωσή του. 
Να θυμίσουμε πως δικαστικές υποθέσεις σε εξέλιξη υπάρχουν ακόμα για το θέμα των στημένων καθώς και άλλων παραβάσεων κειμένων διατάξεων, η κατάληξη των οποίων πιθανότατα θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα.
Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μετατροπή πολλών ΤΑΠ (Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) σε ΠΑΕ. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών συμμετείχε με αστερίσκο (δεν έχει άδεια συμμετοχής, και αν δεν την εξασφαλίσει την Πέμπτη θα αντικατασταθεί από τους Πόντιους Κατερίνης), δεν πληρούνται άλλες προϋποθέσεις (γηπεδικές εγκαταστάσεις). 
Τα play offs και τα play outs (βάση προγραμματισμού) θα ξεκινήσουν στις 27/05 και θα τελειώσουν στις 13/06.
Η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Παναχαϊκή - Πλατανιάς, Βέροια - Βύζας Μεγάρων, Πανθρακικός - Καλλονή, Πιερικός - Ομάδα Β', Καλλιθέα - Διαγόρας, Ομάδα Α' - Ηρακλής Ψαχνών, Θρασύβουλος - Αναγέννηση Γιαννιτσών ή ΑΕ Ποντίων, Εθνικός Αστέρας - Φωκικός, Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Επανωμής.