Weather - Καιρός

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Περιορισμένων δυνατοτήτων....


ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ. - ΑΕΚ 3-1
Προσπάθησε, αλλά μέχρι εκεί μπορούσε
Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ κατέθεσε και στη Μόσχα ιδρώτα, προσπάθεια και οργανωμένο παιχνίδι και στάθηκε καλά δεδομένων των σημαντικών απουσιών της, παρά την ήττα με (το εν πολλοίς πλασματικό) 3-1 από τη Λοκομοτίβ (6 β.).
Από την άλλη πλευρά, οι ελπίδες για πρόκριση είναι περισσότερο μαθηματικές πλέον, καθώς ολοκλήρωσε τον α’ γύρο του 12ου ομίλου του Europa League χωρίς βαθμό και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα, ήτοι τρεις νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Άντερλεχτ (9 β.) πέρασε από το Γκρατς με 2-0 (66’ Ζιλέ, 75’ Σουάρες) επί της Στουρμ (3 β.).
Η ΑΕΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από την αντίπαλό της και απειλήθηκε ελάχιστα, καθώς είχε αποσυντονίσει τους Ρώσους. Ωστόσο παρήγαγε και με δυσκολία ευκαιρίες, με τον Μπέλεκ να χάνει τη σπουδαιότερη του ημιχρόνου, όταν νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Γκιγέρμε στο 15’. Με την έναρξη του β’ μέρους, όμως, στο 47’, τα δεδομένα άλλαξαν, όταν ο Ομπίνα, που είχε μόλις μπει στον αγώνα λόγω του τραυματισμού του Μαϊκόν, έκανε ωραία ενέργεια, σέντραρε, ο Μανωλάς απέτυχε να κόψει και ο Σίτσεφ άνοιξε το σκορ.Στη συνέχεια η Λοκομοτίβ ανέλαβε τα ηνία και πίεσε, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τα δύο... δώρα του Κάλα. Εκμεταλλεύτηκε, όμως, στο 71’ το πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Καράμπελας, με τον Σίτσεφ να κάνει το 2-0. Η ΑΕΚ αντέδρασε, είχε δοκάρι με τον Μπέλεκ στο 85’ και μείωσε με κεφαλιά του Σιαλμά από εκτέλεση κόρνερ στο 89’, έψαξε την ισοφάριση και δέχτηκε το 3-1 από τον Καϊσέδο σε αντεπίθεση στο 93’.
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Κοντοές, Κάλα, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Λαγός (73’ Σιαλμάς), Βάργκας (59’ Καφές), Μπερνς (65’ Λεονάρντο), Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ.
Λοκομοτίβ Μ.: Γκιγέρμε, Γιανμπάεφ, Σισκίν, Μπούρλακ, Ντα Κόστα, Θαπατέρ, Γκλουσακόφ, Ιγκνατίεφ (78’ Λοσκόφ), Ίμπρισιτς (66’ Καϊσέδο), Μαϊκόν (46’ Ομπίνα), Σίτσεφ.