Weather - Καιρός

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Εμεινε στην ίδια τάξη ο Κωνσταντινέας...


Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ -ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΟΦΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ



ΟΠΟΙΟΙ ειχαν επενδύσει στον Πέτρο Κωνσταντινέα και του ειχαν προσάψει διάφορους επαινετικούς χαρακτηρισμούς πρεπει να απογοητεύθηκαν από την διαιτησία του στο ντέρμπυ του ΟΑΚΑ.Πρωτα απ όλα  φάνηκε ότι δεν εχει την στόφα του μεγάλου διαιτητή και πως ολοι υπερέβαλαν μηδε εξαιρουμένων και των δημοσιογράφων που ελεγαν ότι στο πρόσωπο εβλεπαν  μια σπουδαία σφυρίκτρα.
Η διαιτησία του ηταν κατω του μετρίου και φυσικά δεν διεκδικεί  δάφνες αφου ηταν ο αδύνατος κρίκος που μοίραζε κάρτες δείγμα ότι δεν μπορούσε να επιβληθεί των παικτών με αποτέλεσμα να ακούσει από την εξέδρα τα εξ αμάξης.Δυστυχώς του ελειπε το κύρος και η προσωπικότητα για αν επιβληθεί των διαγωνιζόμενων. Γενικά ηταν κστώτερος του αναμενόμενου και σε καμμια περίπτωση δεν επεισε ότι ηταν η ενδεδειγμένη λύση για να διευθύνει ένα τέτοιο παιγνίδι που ηθελε κότσια και τόλμη αφου του ετυχαν επίμαχες φάσεις αλλα εκλεισε τα μάτια.
Κι αυτό δεν εχει να κανει με προσωπικές διαπιστώσεις αλλα από τα οσα του ειπε στο φινάλε, ο Φλωρινιώτης παρατηρητής Αντώνης Σίπκας που σε καμμία περίπτωση δεν του αρεσε η διαιτησία του Καλαματιανού ρέφερυ.Του ειπε πως θα μπορούσε να βγάλει δεύτερη κίτρινη στον Γκούντιονσεν όταν επεισε με τα δυο πόδια πανω σε αντίπαλό του και ακομη ότι μπορούσε να δώσει κι ένα πέναλτυ στην φάση με τπν Φετφατζίδη .Φυσικά του εκανε παρατηρήσεις για την ευκολία που μοίραζε κίτρινες και ξεσήκωσε και την εξέδρα  με συνέπεια να γινει δέκτης αποδοκιμασιών και συνθημάτων με μειωτικούς χαρακτηρισμούς,
Παράπονα εχουν και οι δυο ομάδες. Η ΑΕΚ για τις κάρτες και ο Ολυμπιακός πέρα από το πέναλτυ, ηταν περισσότερο τηλεοπτικό, και από το γεγονός ότι απέβαλε από τον πάγκο χωρις να τους κανει πρώτα παρατήρηση τον Μητρόπουλο και τον γυμναστή .
Οι δυο βοηθοί  προσπάθησαν. Όμως ο πρώτος Αλεξέας  βαρύνεται για τον καταλογισμό ενός ανύπαρκτου οφσαιντ στα πρωτα λεπτα όταν ο Αμπτούν πετάχτηκε στον κενό χώρο καλυπτόμενος. Ο δεύτερος Καρσιώτης ηταν πολύ καλός  και βοήθησε τον Καλαματιανό ρέφερυ. Το ιδιο και ο τέταρτος Ηλίας Σπάθας που εκανε το παν να κρατήσει την ταξη γυρω από τους παγκους,
Να σημειώσουμε ότι στο φύλλο αγώνα εχουν γραφτει εννια περιπτώσεις που αφορούν αντιαθλητική συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ,για πυρσούς, κροτίδες, φωτοβολιδες  οποτε η ΑΕΚ κινδυνεύει με βαρυ χρηματικό πρόστιμο.

Βαγγέλης Δουκάκος