Weather - Καιρός

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Λύμπε, Δέλλας και Μάκος δεν υπολογίζονται...


Απόντες όλοι οι Μεσσήνιοι!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος προστέθηκε στη λίστα των απόντων του Νίκου Κωστένογλου. Ο διεθνής επιθετικός είναι κουρασμένος μετά το ντέρμπι και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στη Μόσχα για το παιχνίδι της Πέμπτης (17:00, ΑΝΤ1) με τη Λοκομοτίβ.
Στην Αθήνα θα μείνουν ακόμα οι τιμωρημένοι Μάκος, Δέλλας και οι τραυματίες Γεωργέας, Κωνσταντόπουλος και Γκούντιονσεν. Πλέον, η ΑΕΚ έχει μόνο έναν καθαρόαιμο φορ, τον Στιβ Μπέλεκ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει εκεί και ο Σιαλμάς.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Αραμπατζή, Μοσχονά, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Κάλα, Καράμπελα, Γκέντσογλου, Τσουκαλά, Καφέ, Βάργκας, Λαγό, Γκερέιρο, Κλωναρίδη, Μπερνς, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Σιαλμά και Μπέλεκ. Οι παίκτες θα προπονηθούν στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια θα πετάξουν με προορισμό τη ρωσική πρωτεύουσα.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τη Λοκομοτίβ, που μπορεί στις 29 Σεπτεμβρίου να έχασε εντός έδρας από την Άντερλεχτ, αλλά είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Ρωσία....
Αήττητη εδώ και 11 αγώνες στο πρωτάθλημα (8 νίκες, 3 ισοπαλίες), ανεβαίνει μία μία τις θέσεις και 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι τέταρτη, 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ζενίτ.