Weather - Καιρός

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Hμέρα με δυνατά ντέρμπι εντός κι εκτός


Μπενίτεθ: «Τη νίκη η Λίβερπουλ στο ντέρμπι»
Την άποψη του πως η Λίβερπουλ θα πάρει το ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Picture 0 for Μπενίτεθ: «Τη νίκη η Λίβερπουλ στο ντέρμπι»

Ο πρώην προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, με δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ μίλησε για το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στους «reds» και την Μάντσεστερ Γιουνάινετ στο «Άνφιλντ». Ο 51χρονος έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τους «λιμνάνθρωπους» αλλά και το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Δεν είναι τόσο ο Φέργκιουσον όσο τα λεφτά που είχε στη διάθεσή του. Δείτε τα ποσά που έχουν δαπανηθεί. Ο Ρούνεϊ, ο Φέρντιναντ… έδωσε 30 εκ λίρες για έναν νέο παίκτη και για έναν αμυντικό. 
 
Κάθε χρόνο είναι από τα φαβορί. Όχι επειδή τα πάει καλά στον πάγκο και στις συνεντεύξεις, αλλά επειδή έχουν τόσα χρήματα. Πιστεύω ότι πριν από μερικά χρόνια μπορούσαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. 
 
Είχαμε πολύ καλή ομάδα, καλύτερη από κάθε άλλη στην Αγγλία. Ωστόσο, έπρεπε να συναγωνιστούμε και τα χρήματα που διέθετε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μεταγραφές. 
 
Σπαταλούσε πάρα πολλά χρήματα. Χρήματα, τα οποία εμείς δεν μπορούσαμε να διαθέσουμε. Όπως και να έχει, όταν σε μια ομάδα υπάρχει οικονομική ευημερία, μπορεί να κάνει τα πάντα. 
 
Όσον αφορά το σαββατιάτικο παιχνίδι, πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα κερδίσει. Θέλει πάρα πολύ το παιχνίδι. Ωστόσο, θα πρέπει οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Φέργκιουσον: «Ο αγώνας της χρονιάς με Λίβερπουλ»
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο «Άνφιλντ» για το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ.

Picture 0 for Φέργκιουσον: «Ο αγώνας της χρονιάς με Λίβερπουλ»

Με δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μίλησε για την σημερινή σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους και των δύο ομάδων.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
«Τα παιχνίδι με τη Λίβερπουλ έχουν πάντα μεγάλη ένταση και συγκινήσεις. Είναι ματς που όλοι οι παίκτες ανυπομονούν να παίξουν. Για μένα είναι ο αγώνας της σεζόν».
 
Για το μήνυμα που έστειλε στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Άνφιλντ»:
 
«Η αντιπαλότητα που υπάρχει δεν πρόκειται να αλλάξει. Όμως θεωρώ ότι οι δύο σύλλογοι πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον. Η ιστορία τους πρέπει να εκτιμάται κι από τις δύο πλευρές των φιλάθλων. Είναι πολύ ενοχλητικό όταν ακούω αυτά τα ανόητα τραγούδια για το Μόναχο ή το Χίλσμπορο, καθώς δε νομίζω ότι κάνει καλό σε αμφότερους τους συλλόγους. Χωρίς ο ένας τον άλλον, δεν θα υπήρχε αγγλικό πρωτάθλημα».