Weather - Καιρός

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Καθαροί" για άνοδο Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός!


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επισπεύδεται το κλείσιμο των υποθέσεων
Το σήριαλ με το άρον άρον κλείσιμο των ανοιχτών μετώπων που υπάρχουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο προκειμένου να γίνει μια ακόμα προσπάθεια ώστε να σωθεί το προϊόν από την απαξίωση είχε χτες ακόμα ένα επεισόδιο.
Ετσι αθώα οριστικά για την υπόθεση με τα «ύποπτα» παιχνίδια είναι η Δόξα Δράμας, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Αντωνακάκη. Ετσι οι «μαυραετοί» μπορούν πλέον να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Super League....
Πάντως, από την εκδίκαση δεν έλειψε η ένταση, καθώς τόσο ο νομικός εκπρόσωπος του ισχυρού άνδρα της Δόξας Δράμας Θ. Σάμιου, Αργύρης Λίβας, όσο και ο ίδιος επιτέθηκαν στην έδρα, με τον Σάμιο να μην κατονομάζει, αλλά να «φωτογραφίζει» στην επίθεσή του τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ε. Αντωνακάκη.
Αντίθετα, αναβολή για την επόμενη Τετάρτη (26/10) το μεσημέρι (14.00) πήραν οι υπόλοιπες τέσσερις υποθέσεις από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, χθες ήταν και η εκδίκαση των εφέσεων στην αρμόδια Επιτροπή του Αγροτικού Αστέρα, της Δόξας Κρανούλας, του Αετού Σκύδρας και του Ιωνικού. Ωστόσο, η εκδίκαση δεν έγινε λόγω της αποχής των δικηγόρων και έτσι οι υποθέσεις μεταφέρθηκαν για την άλλη βδομάδα.
Καθαρίζει και ο Λεβαδειακός
Την ίδια ώρα άλλη μια υπόθεση φαίνεται να κλείνει οριστικά και συγκεκριμένα αυτή του Λεβαδειακού. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Α. Φάκος δεν αναμένεται να ασκήσει έφεση στο σκεπτικό της αθωωτικής απόφασης για την ομάδα της Βοιωτίας το οποίο είχε δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά. Ετσι πλέον και ο Λεβαδειακός καθαρίζει με την υπόθεση και μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας...
Αργεί για Βόλο, Καβάλα
Στις αίθουσες του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών παίχτηκε άλλο ένα επεισόδιο στην ιστορία με τις ομάδες Α και Β στη βαθμολογία της Super league, αφού εκδικάστηκαν οι προσφυγές της Καβάλας και του Βόλου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα είχαν προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο για να ακυρώσουν τις αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, κι έτσι να τους χορηγηθεί κανονικά πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Η απόφαση του Εφετείου είναι άγνωστο πότε θα ανακοινωθεί, αφού συνήθως μία τέτοια ιστορία παίρνει τουλάχιστον τρεις μήνες. Βέβαια, η συγκεκριμένη υπόθεση λόγω του κατεπείγοντος ίσως ολοκληρωθεί νωρίτερα.