Weather - Καιρός

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Απαιτητική πρεμιέρα για τους Δικεφάλους...


Πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League με επικίνδυνες αποστολές κάνουν απόψε οι δύο Δικέφαλοι, ψάχνοντας αμφότεροι ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να... αποτινάξουν λίγη γκρίνια από πάνω τους και να δουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια της σεζόν. Γκρίνια που και για τους δύο συσσωρεύεται από το ευρύτερο περιβάλλον τους για κοινό λόγο: την οικονομική δυσχέρεια.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, φιλοξενείται στις Βρυξέλλες από την Άντερλεχτ (10.05 μ.μ., ΑΝΤ1), η οποία σε σχέση με πέρυσι, που αντιμετώπισε την Ένωση, έχει χάσει μεν τον Λουκάκου και τον Μπουσουφά (όπως και τον Λεζεάρ), ωστόσο έχει προσθέσει τους Γιοβάνοβιτς και Μποκανί σε ένα ήδη ομοιογενές και με καλή χημεία σύνολο...
Όπως όλα δείχνουν, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει τους Κωνσταντόπουλο στο τέρμα, Καράμπελα, Δέλλα, Μανωλά, Γεωργέα στην άμυνα, Γκέντσογλου (ή Κάλα), Βάργκας ως αμυντικούς μέσους και τους Γκούντγιονσεν, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο (ή Λυμπερόπουλο) πίσω από τον Μπέλεκ.
Από εκεί και πέρα, με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι «βρίσκεται σε επαφές με την Petit Chateau SRL (σ.σ. εταιρεία με έδρα την Ιταλία που διαχειρίζεται ρώσικα κεφάλαια και ασχολείται με το μάνατζμεντ παικτών, όπως τονίζεται) για την αγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Περιμένουμε τους εκπροσώπους της εταιρείας στην Ελλάδα για να συζητήσουμε από κοντά και να διαπιστώσουμε τις ακριβείς προθέσεις τους για την ΑΕΚ. Θα γίνει ενδελεχής έλεγχος για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, ώστε να αποφύγουμε τις άσχημες εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος». Πάντως, στην ΠΑΕ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι να δουν τα πρώτα 2 εκατ. ευρώ που έχουν υποσχεθεί οι υποψήφιοι επενδυτές...

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (8 μ.μ., ΑΝΤ1) στην Τούμπα την Τότεναμ, με τον προπονητή της Χάρι Ρέντναπ να χαρακτηρίζει ως φαβορί τον Δικέφαλο, καθώς ήρθε στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Φαν Ντερ Φάαρτ (δεν δηλώθηκε καν στη λίστα του Europa League), Αντεμπαγιόρ, Μόντριτς, Ντεφόου, Γκαλάς, Ντόουσον.
Βέβαια, κι αυτοί που απομένουν μια χαρά ομάδα συνθέτουν, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να συμφωνήσει μαζί του ο Λάζλο Μπόλονι, που αντιμετωπίζει κι αυτός προβλήματα τραυματισμών, με τους Τσιρίλο, Γεωργιάδη και Λαζάρ να μένουν εκτός αποστολής. Έτσι, σκέφτεται να παρατάξει τους Κρέσιτς, Λίνο, Έτο, Μαλεζά, Κοντρέρας, Γκαρσία, Φωτάκη, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ, Αθανασιάδη.