Weather - Καιρός

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Επιμελητήριο και προσωπικά συμφέροντα...

Στην θέση του σήμερα βάζει η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας αυτόν που επίμονα τηλεφωνεί από χθες παντού λέγοντας ότι έχει το «χρίσμα» από την ΝΔ για το επιμελητήριο Μεσσηνίας και προσπαθεί να αναστατώσει τον επιχειρηματικό κόσμο...

Η ΝΟΔΕ σήμερα όχι μόνο τον διαψεύδει άλλα και του δείχνει και την πόρτα εξόδου όπως θα δείτε από το «όνειρο του». Πάντως οι φήμες λένε ότι στην εμμονή του αυτή συμβάλει και πρώην Βουλευτής της ΝΔ που αν ισχύει το σίγουρο είναι ότι έχει εξαγριώσει πολλούς…
Το κείμενο της ΝΟΔΕ είναι το εξής
«Τέλος του χρόνου, έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων των επιμελητηρίων της χώρας.
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, οι νέοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, ως συμβουλευτικό όργανο του κράτους θα έχουν ένα σπουδαίο και υπεύθυνο έργο να επιτελέσουν.
Η Νέα Δημοκρατία, έγκαιρα έχει συστήσει ειδική επιτροπή η οποία επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα που υπάρχουν ανά νομό, σε συνεργασία με τους παραγωγικούς τομείς και τις ΝΟ.Δ.Ε., με στόχο την στήριξη και προώθηση φωτεινών προσωπικοτήτων, εκπροσώπων επιχειρηματιών, αναδεικνύοντας αφενός την ανανέωση αλλά και τις δυνατότητες πολυσυλλεκτικότητας που υπάρχουν ανά περιοχή.
Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι, για τις εκλογές του επιμελητηρίου Μεσσηνίας η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δώσει «χρίσμα» σε κανέναν εν δυνάμει υποψήφιο έως σήμερα.
Κάθε διαφορετική πληροφορία η οποία διαχέεται τις τελευταίες ημέρες, ανάγεται στην σφαίρα της ιδιοτέλειας κι έχει στόχο τον αποπροσανατολισμό των μελών – επιχειρηματιών της παράταξης μας.
Η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπείται από θεσμικά όργανα τα οποία με υπευθυνότητα τοποθετούνται για την επίσημη ενημέρωση της κοινής γνώμης.»
Καλά θα κάνουν οι...νταραβεριτζήδες και οι ...εργολάβοι ΤΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ, που χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά να καθίσουν στα αυγά τους γιατί ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ..