Weather - Καιρός

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τι σου ...λέω Μάνα μου!

Αποκλειστικό: Ο διάλογος με τα .... "γαλλικά" στην Καλλιθέα!
Τι ήθελα και πήγαινα στην Καλλιθέα! Την ΠΑΤΗσα...Με έκανε ρόμπα ο Μάνα...

Επειδή έχουμε "μάτια και αυτιά" παντού, σας παρουσιάζουμε σήμερα μέρος του... διαλόγου που είχανε στην Καλλιθέα ο προπονητής της Καλαμάτας με ρεπόρτερ "ανταποκριτή" περιστασιακών και επιλεγμένων θεμάτων -πάντα εξ'αποστάσεως- και μετά από.... έρευνα!
Επειδή είναι ωραίο να γράφεις και να σχολιάζεις τους πάντες, να σατυρίζεις και να λοιδορείς τα πάντα με ύφος πεζοδρομίου, ήρθε η ώρα να τα ακούσει για τα καλά ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΑ... δηλαδή στη γλώσσα του.
ΝΟΜΟΣ: ΑΝ ΔΕΝ σέβεσαι, ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ....
Απολαύστε τον "διάλογο": (σσ ο Μάνα λόγω του εκνευρισμού άλλες φορές μίλαγε Ελληνικά και τις περισσότερες στην μητρική του)!
Ε.Μ.: Είσαι κι εσύ εδώ δημοσιογράφε της πλάκας! Quais são essas porcarias que você escreve toda semana re jornalista, estúpido agrammate você? Quem você acha que você é e saber tudo? Como quiser 10 horas estúpido! Se você tem bolas de novo escrever algo contra mim e dizer ... Eu vou dançar o tango! Κατάλαβες;
Σ.Π.: "Τι λόγια είναι αυτά κόουτς! Σε παρακαλώ"! Είμαι οικογενειάρχης και τρώω ψωμί από το ποδόσφαιρο!
Ε.Μ.: "Que implorar Re idiota! Me com uma passagem para o ônibus ridículas que lambe todos os dias? Horas eu não jogar gamão com idiotas! Got it! Ανόητε δημοσιογράφε! Να δω αύριο τι θα γράψει κι ο άλλος ο παλιομαλάκας"!
Σ.Π.: "Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται! Θα σε καταγγείλω στην Ε.Ε.Α., στον Π.Σ.Α.Τ., στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και στην Πρεσβεία της Αρεντινής! Εγώ είμαι λειτουργός της ενημέρωσης 15 χρόνια και ασχολούμε καθημερινά με το bet ρε! Ηρθες εσύ απόβρασμα της προπονητικής να τα βάλεις μαζί μου! Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε! Ενας ευεγέρτης της Καλαμάτας! Μαζί με τον κυρ Σταύρο που σε επέλεξε! Θα τον πάρω τηλέφωνο να του πω να σε διώξει...
Ε. Μ.: Είσαι ένα malaka! E você não vai, porque você me as bolas!
Ειπώθηκαν κι άλλα πολλά αλλά δεν θα τα γράψουμε γιατί ξεπερνουν τα όρια!
Η φθινοπωρινή επιθεώρηση που μας πρόσφεραν απλόχερα ήταν απολαυστική. Μακάρι να είχαμε εικόνα και ήχο!
Θα έσπαγε ΟΛΑ τα ρεκόρ στο youtube και στο facebook...
Κάποιος με πληροφόρησε ότι έχει στο κινητό του ένα απόσπασμα!
Το περιμένω στο mail να το ανεβάσουμε αμέσως!




ΥΓ: Μέρος του άρθρου είναι προιόν μυθοπλασίας! Οχι όλο όμως...