Weather - Καιρός

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός-Αστέρας μετά από 5 χρόνια

Προβάδισμα ο Παναιτωλικός!
Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα φιλοδοξούν να πετύχουν Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής, όσον αφορά στους προγραμματισμένους αγώνες, καθώς εκκρεμούν οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΑΕΚ για να συμπληρωθεί το πανόραμα της πρεμιέρας.
Τόσο η ομάδα του Αγρινίου, όσο και αυτή της Τριπόλεως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να νικήσουν στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής, αλλά ούτε να σκοράρουν...
Ο μεν Παναιτωλικός ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 από τον Πανιώνιο, ενώ ο Αστέρας, παρότι έπαιζε με παίκτη περισσότερο για 23 λεπτά, παραχώρησε εντός έδρας λευκή ισοπαλία στην Κέρκυρα.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε κατηγορία πέρα της Γ' Εθνικής.
Μόνο την περίοδο 2005-06 έπαιξαν αντίπαλοι με τον εκάστοτε γηπεδούχο να επικρατεί. Το ματς στο Αγρίνιο έληξε 2-0 και αυτό στην Τρίπολη 2-1.
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Μπαμόγκο όσο και τον Μεζάγκ.
Την αποστολή για τη συνάντηση με την αρκαδική ομάδα αποτελούν οι: Τζενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Ρότσα, Σέγε, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Δέντσας, Χαριστέας, Εντζεγκουέλε, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά, Μπαμόγκο, Μεζάγκ.
Χωρίς τον Τάσο Τσουμάγκα, αλλά με τον Νεμάνια Αρσενίεβιτς στην αποστολή, βρίσκεται στο Αγρίνιο ο Αστέρας Τρίπολης.
Αναλυτικά η αποστολή: Χακόμπο, Μπαντή, Αργυρόπουλο, Φορμίκα, Πιπίνη, Κωστούλα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλη, Σέσμα, Χουανίτο, Λαδάκη, Κερ, Ουσέρο, Ράγιος, Αρσενίεβιτς, Τσαμπούρη, Χούλι, Περόνε, Έγκον, Μπακασέτα.
Στο παιχνίδι το οποίο θα μεταδοθεί στις 19:00 από το Novasports 3, διαιτητής θα είναι ο Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τον Γουργιώτη (Φθιώτιδας) και την Κουρομπύλια (Καρδίτσας).