Weather - Καιρός

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η σέντρα λίγο πριν την...παρέλαση!

Από ...επενδυτές χορτάσαμε!

Κάποτε φωνάζαμε ότι η Καλαμάτα δεν κάνει τη ΣΩΣΤΗ και την προβλεπόμενη προετοιμασία και ξεκινάει πάντα στο...παραπέντε ή και στο παραένα! Ο "πουλάω δεν πουλάω και χρέη παντού αφήνω" ήξερε καλύτερα από όλους! Τι να πληρώνω προετοιμασίες και μισθούς, αφού κατηγορία δεν θα πέσω ούτε θα ανέβω!
Απλά μαθηματικά...
Και φέτος που μετά το στραπάτσο της μονοετούς και εσκεμμένης παραμονής της ομάδας στα "γήπεδα" και τα "καφενεία" της Δ' εθνικής, ΣΩΣΤΑ είπε η Διοίκηση να αρχίσει ΝΩΡΙΣ η προετοιμασία!
Τι το ήθελε? Οση προετοιμασία ΔΕΝ έκανε η ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια, τα έκανε ο Μάνα και ο Μουλατσιώτης φέτος!
Φιλικά, παραφιλικά, πρόβες, δοκιμές, πασαρέλες εδώ και 2,5 μήνες! Κουραστήκαμε να ακούμε!
Πάει η ομάδα σήμερα να παίξει και με την... πρωθιέρεια της "Κάθαρσης" του ελληνκού ποδοσφαίρου στην Αθήνα με την Καλλιθέα! Ενα εντελώς μάταιο και άσκοπο φιλικό!
Να μοντάρει δηλαδή την εντεκάδα που θα δώσει ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ... ΕΝΑ ΜΗΝΑ???
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ...
Ενημέρωση η Διοίκηση για τα τεκταινόμενα δεν έχει???? Ή έστω, Εφημερίδες δεν διαβάζουν???
Και έρχεται λοιπόν χτες το...επίσημα "Κράτος" και ανακοινώνει ότι το πρωτάθλημα (;;;) - εδώ γελάμε - της Β' και Γ' εθνικής θα ξεκινήσει στις.... 9 Οκτωβρίου ή και στις 16/10!!!
Λίγο πριν την παρέλαση δηλαδή! Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Θυμάμαι γύρω στα μέσα Οκτώβρη, ξεκινάγαμε τους... ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ αγώνες!!! Εκεί καταντήσαμε! Και οι ομάδες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, μια δήλωση απογοήτευσης ρε αδερφέ!
Το συμπέρασμα το ίδιο: δεν αξίζει να ασχολείσαι...
ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ... ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!

ΥΓ 1: Η ...Αγαπούλα ελεύθερη! Σιγά μην είχανε τα...αυγά να τον αφήνανε στην στενή... Γιατί ο Μάκαρος έχει...άκρες, πολλές άκρες λέμε!
ΥΓ 2: Η εμφάνιση του ...επενδυτή στον Παναθηναϊκό με τον ζάμπλουτο Αραβα, μας έφερε μνήμες στην Καλαμάτα! Θυμήθηκα την συνέντευξη... τύπου που προκάλεσε ο φερόμενος ως εκπρόσωπος (γελάμε κι εδώ) του "επενδυτή" με το επίθετο της σοκολάτας! Με την ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ επιστολή και τα ορθογραφικά λάθη!!! Αλλο που δεν ήθελε τότε ο "πουλάω δεν πουλάω και χρέη παντού αφήνω" για να κάνει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ!!! Και την ....αποκλειστική και μεγάλη ... συνέντευξή του σε ...καταξιωμένο και ...καταρτισμένο "ρεπόρτερ"... Ευτυχώς που δεν είχε μούσι ο επενδυτής για να το ...επεξεργαστεί κι αυτό στα βαρυσήμαντα άρθρα του... Αλλά για κριτική πρώτος και καλύτερος! Τις ...μπανάνες του δεν τις βλέπει!