Weather - Καιρός

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΑ στο μηδέν στην Τρίπολη...

Στο στείρο 0-0 έμειναν Αστέρας και Κέρκυρα στην Τρίπολη σε ένα ματς που είχε ρυθμό, αλλά του έλειπε το γκολ.

Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια απειλητική φάση για την εστία των γηπεδούχων. Μόνο κάποια δυνατά σουτ επιχειρήθηκαν, που και αυτά βέβαια άφησαν αδιάφορους τους τερματοφύλακες και των δυο αντιπάλων
Στην επανάληψη ο έλεγχος του παιχνιδιού πέρασε στα πόδια των παικτών του Αστέρα, με τους Αρκάδες να φτάνουν στο 62' μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Ουσέρο βγήκε τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρει να τον νικήσει.
Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Οσμάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο λίγο αργότερα ο Γκαλίνοβιτς απέτρεψε για δεύτερη φορά την παραβίαση της εστίας του, αποκρούοντας δυνατό σουτ του Έγκον.
Η πολιορκία από πλευράς Αστέρα συνεχίστηκε και στο 78' ο Χούλι έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μπλόκαρε εντυπωσιακά. Ένα λεπτό αργότερα ο Χούλι πάλι σέντραρε, όμως το σουτ στην κίνηση του Τσιμπουρή πέρασε λίγο άουτ.
Η τελευταία σχετικά καλή φάση στο ματς ανήκει στην Κέρκυρα με τον Μπάρκογλου στο 89' να κάνει το σουτ και τον Χακόμπο να μπλοκάρει σταθερά.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Φερνάντεθ): Χακόμπο, Φορμίκα, Μπαρτολίνι (83' Κερ), Κουρμπέλης, Αργυρόπουλος, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος (58' Εγκόν), Τσαμπούρης, Χούλι, Μπακασέτας (69' Σέσμα)
Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Γκουστάβο, Μετίν (72' Αγρίτης), Μαϊστόροβιτς, Καλατζής (87' Χαμπλ), Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ (60' Μπάρκογλου), Λόβιν


Δήλωσαν:
Όσκαρ Φερνάντεθ (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): «Είχαμε μια ένταση στο παιχνίδι, που δεν μας έβγαινε στο γήπεδο. Η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα. Έχουμε παίκτες, όπως ο Μπακασέτας, που δεν έχει εμπειρία, ο Περόνε που είναι τόσες μέρες εκτός, όμως ο Χούλι προσπάθησε αρκετά. Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν, πήρε έναν βαθμό. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς και κυρίως στον επιθετικό»...
Μπόζινταρ Μπάντοβιτς (προπονητής Κέρκυρας): «Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε ρυθμό και κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Όταν μείναμε παίκτη λιγότερο, ο αντίπαλος μας πίεσε και είχε τις δικές του ευκαιρίες, όμως ήταν σε καλή μέρα ο τερματοφύλακάς μας. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».