Weather - Καιρός

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κάτι του έλειπε...


Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια στους ομίλους του Champions League γνώρισε ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Άρσεναλ στο «Έμιρέιτς» με σκορ 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν καλά, αλλά… πλήρωσαν το μουδιασμένο ξεκίνημα, όταν και βρέθηκαν να χάνουν στο 20′ μα 2-0 χάρησε σε τέρματα των Τσάμπερλεϊν (8′) και Αντρέ Σάντος (20′). Ο Φουστέρ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 στο 27′ και ως το τέλος η ομάδα του Ερνέστε Βαλβέρδε είχε αρκετές ευκαιρίες για το 2-2, με κορυφαία το δοκάρι του Τοροσίδη στο 65′.
Ο Ολυμπιακός θα είχε καλύτερη τύχη αν ο Μαρκάνο στην άμυνα δεν πέταγε χαρταετό δυο φορές, ο Βαλβέρδε έκανε πιο γρήγορα και πιο σωστά τουλάχιστον 2 αλλαγές κι αν ο τερματοφύλακας Κοστάντσο βοηθούσε περισσότερο....
Οι συνθέσεις:

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Αντρέ Σάντος, Μέρτεζακερ, Σονγκ, Φρίμπονγκ, Ροζίτσκι, Αρτέτα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (68′ Ράμσι), Αρσάβιν (82′ Γκιμπς), Σαμάκ (71′ Φαν Πέρσι).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Φέισα, Ορμπάιθ (75′ Μοντέστο), Ιμπαγάσα, Φουστέρ (79′ Πάντελιτς), Μιραλάς (75′ Αμπντούν), Τζιμπούρ.