Weather - Καιρός

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

(Νέα) συντριβή στις Βρυξέλλες!

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΕΚ 4-1



Κάθε χρόνο και...χειρότερα! 


Όπως και πέρυσι, η ΑΕΚ επιστρέφει με σκυμμένο κεφάλι από το «Κονστάν Βάντεν Στοκ», καθώς γνώρισε χθες την ήττα με 4-1 από την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα της στο 12ο όμιλο του Europa League. Στο άλλο ματς του ομίλου η Μπράγκα πέρασε από το Μπέρμιγχαμ με 3-1 (7’, 88’ Έλντερ Μπαρμπόσα, 59’ Λίμα - 71’ Κινγκ) και συγκατοικεί με την Άντερλεχτ στην κορυφή του ομίλου.
Η ΑΕΚ ξεκίνησε συμπαθητικά, ωστόσο στο 16’ ο Σουάρες δεν είχε πρόβλημα να βρεθεί μπροστά από τον Δέλλα στην πάσα που δέχτηκε, μπήκε στην περιοχή, ο Δέλλας σκόνταψε πάνω του και ο Αργεντινός έπεσε, όμως δεν τα παράτησε και σκόραρε πεσμένος, με τους Δέλλα και Κωνσταντόπουλο να μην καταλαβαίνουν τι συνέβη...
Η ΑΕΚ ήταν ασύνδετη και πολύ επιρρεπής στο λάθος, όπως αυτό που έκανε διώχνοντας την μπάλα ο Κωνσταντόπουλος στο 33’, με τον Φερνάντο να σεντράρει και τον κάκιστο χθες Μανωλά να... μη δείχνει καμία συναίσθηση του τι συμβαίνει γύρω του, αφήνοντας τον Γιοβάνοβιτς να σκοράρει με κεφαλιά.
Με τρομερή ατομική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ ο Λεονάρντο μείωσε άμεσα στο 35’, ωστόσο εξίσου άμεσα απάντησε και η Άντερλεχτ, κάνοντας το 3-1 με ανενόχλητο σλάλομ του Σουάρες στο 39’, ενώ ο Αργεντινός σημείωσε χατ τρικ στο 84’, κάνοντας το 4-1.
Στο 77’ αποβλήθηκε με... ρεσιτάλ βλακείας ο Μανωλάς, όταν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για την επίδειξη ηθοποιίας του σε κουτουλιά που... δεν έφαγε από τον Γιοβάνοβιτς, ενώ θεώρησε σκόπιμο στη συνέχεια να χειροκροτήσει ειρωνικά το διαιτητή...
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσχάχτ, Γιουχάζ, Βασιλιέφσκι, Ζιλέ, Μπίλια, Κουγιατέ (85’ Σαφάρι), Κιεστάν, Φερνάντο, Σουάρες (84’ Ντε Σούτερ), Γιοβάνοβιτς (80’ Γιακοβένκο).
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Βάργκας, Γκέντσογλου, Λαγός (46’ Κάρλος), Γκούντγιονσεν, Λεονάρντο (70’ Σιαλμάς), Λυμπερόπουλος (57’ Μπέλεκ).