Weather - Καιρός

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Πρωταθλητής χωρίς αναγνώριση

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Το πιο σύντομο ανέκδοτο!
Πριν από λίγο στο...φλεγόμενο Καραισκάκη, ο Ολυμπιακός με την αμέριστη βοήθεια της διαιτησίας, κατάφερε κι κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό. Επειδή ΔΕΝ είμαστε ούτε Ολυμπιακοί ούτε Παναθηναικοί, μια αντικειμενική προσέγγιση- μόλις μια ώρα μετά την λήξη της φαρσοκωμωδίας- εκφράζουμε αντί να κάνουμε μια περιγραφή για το... "ντέρμπι" ένα μικρό σχόλιο:
ο Ολυμπιακός έχει μια καλή ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ, με καλό προπονητή και ισχυρή διοίκηση. Το γεγονός όμως να έχει καταντήσει και μόνιμος πρωταθλητής σχεδόν με το έτσι θέλω καταντά αποκρουστικό και καταδικαστέο.
Τι να το κάνεις να παίρνεις το Πρωτάθλημα (σσ το Ελληνικό αυτό των...τεσσάρων ταχυτήτων) και ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ!!!
Σε μια χώρα που παραπαίει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ που η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και η ΑΞΙΟΣΥΝΗ έχουν εκλείψει παντελώς και οδηγείται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στον μαρασμό και στην απαξίωση, έχουμε μια ομάδα που θέλει να έχει το Κύπελλο του πρωταθλητή ΜΟΝΙΜΑ στα γραφεία του....
Αφού έτσι θέλετε, πάρτε το.
Αλλά μην μας μιλάτε για αθλητικό ιδεώδες, αγώνες κατά της φτώχειας και άλλα διάφορα υποκριτικά.
Εχουμε λοιπόν τον Ολυμπιακό ΜΟΝΙΜΟ πρωταθλητή, τον Παναθηναικό μόνιμα παραπονούμενο καμιά δεκαριά ομάδες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και 3-4 να συμμετέχουν ως ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ και...αντίζυγα για να συμπληρώνεται Ο ΘΙΑΣΟΣ και να βγαίνουν τα κουκιά...