Weather - Καιρός

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ...Οι προβλέψεις μας


Δεν καλύπτονται οι 10 βαθμοί...
Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στους "πράσινους" και τους "κιτρινόμαυρους" στο ΟΑΚΑ, μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

Για την ΑΕΚ μπορεί να είναι ένα ακόμα ντέρμπι, αλλά για τον Παναθηναϊκό είναι η τελευταία του ελπίδα αν θέλει να ελπίζει ακόμα σε πιθανότητες για τον τίτλο. Οι δέκα βαθμοί που χωρίζουν τους "πράσινους" από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μπορεί να φαντάζουν... βουνό, αλλά ο Φερέιρα θέλει να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες. Το θετικό για τον Πορτογάλο είναι ότι είδε στην τελευταία προπόνηση τα προβλήματα του να γίνονται λιγότερα, καθώς Ζιλμπέρτο και Ιωαννίδης που υπέφεραν από ίωση μέσα στην εβδομάδα, είναι καλύτερα και θα είναι στην διάθεση του.
Στην αντίπερα όχθη, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τις λύσεις που θέλει και ειδικά σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εκτός αποστολής έμεινε ο Λεονάρντο, για λόγους τακτικής.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:
15:00 Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης
ΣΧΟΛΙΟ: Με το μυαλό στην αυριανή αποχή (!) οι παίκτες του Ηρακλή θα φιλοξενήσουν την ομάδα του Αστέρα που αν δεν πάρει τουλάχιστον έναν πόντο, η Β' εθνική θα είναι πιο κοντά από ποτέ... Πιο κοντά στο Χ το ματσάκι.
15:00 Κέρκυρα-Πανσερραϊκός
Αν δεν κερδίσει το σημερινό ματς η Κέρκυρα (που έχει ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ πρόγραμμα) μπαίνει στο γκρουπ των ομάδων με ...περιπέτειες. Από την άλλη οι Σέρρες ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα αποφύγουν την επιστροφή στην Β' εθνική.
17:15 Α.Ε.Λ.-Ολυμπιακός Βόλου
Τοπικό ντέρμπι! Η Λάρισα θέλει τη νίκη για να ...ελπίζει ο Βόλος για Ευρώπη και γόητρο! Οι γηπεδούχοι όμως θα "σκοτωθούν" για το τρίποντο...
17:15 Ξάνθη-Ατρόμητος
Ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ πιστεύουμε! Η Ξάνθη που δεν έχει πείσει ακόμα, πιο κοντά στη νίκη για να μην έχει τα περσινά θέματα... Ο Ατρόμητος σε πολύ καλή κατάσταση, με το γνωστό μαχητικό στυλ του και ότι βγει. Αν χάσει, δεν έγινε και τίποτα...
19:30 Παναθηναϊκός-Α.Ε.Κ
Οι πράσινοι θα παίξουν για ΕΝΑ αποτέλεσμα: τη νίκη. Η ΑΕΚ για το γόητρο και χωρίς άγχος. Το Χ βολεύει τον...Ολυμπιακό!!!