Weather - Καιρός

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ελληνικό σύστημα αυτοάμυνας DRCS



Μέσα Δεκεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στην Πόλη της Καλαμάτας πολύωρο σεμινάριο με τον ιδρυτή του συστήματος κύριον Ε.Τουρτίδη, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε απο κοντά την απλότητα, την πρακτικότητα και την αποτελεσματικότητα του drcs.
Το Ελληνικό σύστημα αυτοάμυνας DRCS, το πιο αναπτυσσόμενο σύστημα μάχης-αυτοπροστασίας και επιβίωσης στην Ευρώπη αυτλήν την στιγμή.




DRCS: ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Στην ύλη του σεμιναρίου θα καλυφθούν θέματα όπως:

-Άμυνα απέαντι σε οπλισμένο ε πιστόλι.
-Άμυνα απέναντι σε οπλισμένο με μαχαίρι.
-Άμυνα στο έδαφος
-Εξουδετέρωση αντιπάλου και ασφαλής διαφυγή απο το σημείο επλοκής.
-Ψυχολογία της μάχης
και πολλά άλλα.

Τόπος και ώρα διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μή λείψει κανείς! Θα παρευρίσκεται ο ίδιος ο ιδρυτής τουσυστήματος DRCS.

Δηλώσεις συμμετοχών -Πληροφορίες σε:
636618577 Ηλίας

Περιγραφή
Το D.R.C.S. © (Directive Reactive Controlling System)
 είναι ένα σύστημα κοντινής μάχης το οποίο βασίζεται στην άμεση αντίδραση και εν συνεχεία στον έλεγχο του αντιπάλου.
Αυτό που καθορίζει την εκπαίδευση στο D.R.C.S. © , είναι αυτό ακριβώς που δηλώνουν τα αρχικά του. Αμεσότητα – Αντίδραση – Έλεγχος.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι εύκολο και κατανοητό για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και κοινωνικής θέσης και σκοπό έχει την σύντομη σε χρόνο αφομοίωση των τεχνικών και τακτικών από τον εκπαιδευόμενο.
Αποτελείται από πέντε επίπεδα εκπαίδευσης, όχι ζώνες, που βοηθούν τον εκπαιδευόμενο να κατακτήσει τον σκοπό της εκπαίδευσης, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να μπορεί να αμυνθεί ή και να προστατέψει τους δικούς του σε περίπτωση που βρεθεί σε κάποια επικίνδυνη κατάσταση.
Οι τεχνικές είναι απλές, με αποτέλεσμα την εύκολη κατανόηση και εκμάθηση από οποιονδήποτε.
Όσον αφορά τους εργαζόμενους στις Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Υπηρεσίες Ασφαλείας και Φύλαξης, το D.R.C.S. © είναι άρτια προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους με αποτέλεσμα και την ανάλογη πιστοποίηση.
Δεν είναι μια πολεμική τέχνη ή ένα μαχητικό άθλημα. Είναι ένα σύστημα προσαρμοσμένης μάχης. Προσαρμοσμένης στις ανάγκες όλων των ανθρώπων και του κάθε ενός ξεχωριστά. Είναι εκπαίδευση με βάση τις αληθινές συνθήκες κινδύνου. Είναι Αυτοάμυνα.

Απευθύνεται σε Αστυνομικούς Υπαλλήλους,Λιμενικούς,Στρατιωτικούς και φυσικά σε όλους τους πολίτες