Weather - Καιρός

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Τσάμπιονς Λιγκ απόψε!


Η προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης διεξάγεται σήμερα και αύριο (9.45 μ.μ.), οπότε πολλοί αγώνες έχουν χαρακτήρα... τελικών
Το αποψινό μενού περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις των ομίλων 1-4 και η σπουδαιότερη εξ αυτών θα λάβει χώρα στο «Σαν Πάολο», όπου η Νάπολι (5 β.) θα υποδεχτεί (Mega) τη Μάντσεστερ Σίτι (7 β.) και ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικότατο προβάδισμα για τη 2η θέση. Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου, η Μπάγερν (10 β.) φιλοξενεί (NS3) στο Μόναχο τη Βιγιαρεάλ (0 β.), με στόχο να εξασφαλίσει την πρωτιά, εφόσον βέβαια δεν νικήσει η Σίτι στη Νάπολη.
Μεγάλης σημασίας είναι και τα δύο ματς του 2ου ομίλου, καθώς η ΤΣΣΚΑ (5 β.) αντιμετωπίζει (7 μ.μ., NS1) στη Μόσχα τη Λιλ (2 β.), η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, ενώ η ισόβαθμη των Ρώσων Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Ίντερ (9 β.), που χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της.
Στον 3ο όμιλο η Γιουνάιτεντ υποδέχεται (NS1) στο Μάντσεστερ την Μπενφίκα, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την κορυφή με οκτώ βαθμούς και τη Βασιλεία (5 β.) να φιλοξενείται στη Ρουμανία από την Οτελούλ (0 β.) με στόχο τη νίκη ώστε να παίξει την πρόκρισή της την τελευταία αγωνιστική, όταν θα υποδεχτεί τους «κόκκινους διάβολους».
Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Ρεάλ (12 β.) θέλει απλώς να επικυρώσει την πρωτιά της κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0 β.) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (NS7), ενώ την ίδια ώρα ο Άγιαξ (7 β.) θα παίζει... τα ρέστα του για την πρόκριση στο «Ζερλάν» (NS6), καθώς μπορεί να έχει προβάδισμα τριών βαθμών από τη Λυών (4 β.), ωστόσο την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Ρεάλ, ενώ οι Γάλλοι παίζουν στο Ζάγκρεμπ.