Weather - Καιρός

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

200 ευρώ Χ 250 άτομα = 50.000 ως... εγγυητική!!!


Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ 2 έλαβαν την προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει, αλλά το πιθανότερο να γίνει στις 20 Νοεμβρίου. Ανεβαίνουν οι πρώτοι (των δύο ομίλων) και οι δευτερότριτοι παίζουν πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών για μια θέση!

Ούτως ή άλλως, η κλήρωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΠΟ, εκεί όπου θα συμμετάσχει ο ΑΟΧ. Στο Νότιο Όμιλο θα είναι 11 ομάδες και στο Βόρειο 12. Στο Νότιο πέραν του ΑΟΧ, οι Απόλλωνας, Ζάκυνθος, Αστέρας Μαγούλας, Ηλυσιακός, Καλαμάτα, Γλυφάδα, Πανηλειακός, Προοδευτική, Ρούβας και ΠΑΟ Ρουφ.

Η πιο σημαντική παράγραφος της προκήρυξης είναι ότι στη Φούτμπολ Λιγκ θα ανέβουν οι πρώτοι των δύο ομίλων, ενώ οι δεύτεροι και οι τρίτοι του κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στα play off σε ένα κανονικό πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών, με παιχνίδια μέσα έξω. Από αυτό το πρωτάθλημα, ο πρώτος της βαθμολογίας θα ανέβει ως η τρίτη ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ. 
Μάλιστα, οι δεύτεροι θα ξεκινήσουν στα play off με 2 βαθμούς και οι τρίτοι χωρίς βαθμό. 
Για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα γίνει ξεχωριστή κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών.
Από κει και πέρα στο θέμα του υποβιβασμού θα υπάρξει ουσιαστικά συνεννόηση ΕΠΑΕ και ΕΠΟ αφού οι ομάδες που θα πέσουν από τη Γ’ θα εξαρτηθούν από εκείνες που θα ανέβουν από τη Δ’. 
Στο πρωτάθλημα οι ομάδες θα χρησιμοποιούν κοινοτικούς παίκτες που έχουν γεννηθεί από 1-1 1987 και μετά ενώ υποχρεωτική είναι η συμμετοχή τριών μικρών στην 11άδα.
Στην προκήρυξη αναφέρεται τέλος, ότι απαγορεύεται να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος των ΠΑΕ, ενώ κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει 250 μέλη, όπου το κάθε μέλος θα καταβάλλει 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΑΕ μέχρι της 30 Νοεμβρίου...
Επίσης οι ΠΑΕ είναι υποχρεωμένες να καταθέσουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ...ΠΑΛΙΑ! 
Τη Δευτέρα δε, με την κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.