Weather - Καιρός

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ: Καλαμάτα - Φωκικός και μετά ... ΑΕΚ!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΠΕΛΛΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΚΙΚΟ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση για τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ στα γραφεία της ΕΠΟ. Στη δεύτερη φάση εισέρχονται στο θεσμό οι ομάδες της Football League και οι αγώνες που είναι νοκ άουτ διεξάγονται στις έδρες των ομάδων της Football League 2. Στην τρίτη φάση, από τις 18 ομάδες που θα προκριθούν από τη δεύτερη φάση θα προκύψουν τέσσερις ομάδες που θα δώσουν νοκ άουτ αγώνες (δύο ζευγάρια), ενώ οι υπόλοιπες 14 περνούν χωρίς αγώνα στην τέταρτη φάση. Σε αυτή συμμετέχουν οι 16 ομάδες που… επιβίωσαν και οι 16 της Σούπερ Λίγκας που μπαίνουν στη μάχη του Κυπέλλου σε νοκ άουτ αγώνες όπου θα είναι φιλοξενούμενες. 
Οι αγώνες θα είναι διπλοί μόνο στην ημιτελική φάση του θεσμού. 
Τον Φωκικό από την Αμφισσα, ομάδα Β' εθνικής, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει η "Μαύρη Θύελλα" στο πλαίσιο της β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς θα γίνει την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα και θα είναι νοκ άουτ. Προπονητής του Φωκικού είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μιχάλης Κασάπης. 
Σε περίπτωση νίκης και πρόκρισης, η Καλαμάτα θα βρεθεί μετά από πολλά χρόνια αντιμέτωπη με μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και αυτό γιατί ο νικητής του αγώνα Καλαμάτα - Φωκικός θα παίξει στην επόμενη φάση - επίσης σε νοκ άουτ αγώνα - με την ΑΕΚ. Αν τελικά προκύψει αγώνας Καλαμάτα - ΑΕΚ αυτό, σύμφωνα με την κλήρωση, θα γίνει στις 20-22 Δεκεμβρίου στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα
. 

Ο Μιχάλης Κασάπης στο τιμόνι και παίκτης ο "Βάβα"...
Ο Φωκικός λόγω της παρουσίας του Κασάπη στον πάγκο, έχει πολύ καλές σχέσεις με την ΑΕΚ! Πρόσφατα απέκτησε δανεικούς τους δυο ταλαντούχους παίκτες της ΑΕΚ τον Νικόλτση και τον Φροξυλιά! Ενας από τους επιθετικούς της ομάδας της Αμφισσας είναι ο πρώην παίκτης του Μεσσηνιακού και της Καλαμάτας Κώστας Βαβάτσικος που βρίσκεται στην ομάδα για 3η σεζόν.
Γενικά μιλάμε για ένα καλό σύνολο, οργανωμένη ομάδα με συνεπή διοίκηση
Ολο το ρόστερ του ΦΩΚΙΚΟΥ (από την epae)

ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΑΛΚΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΑΚΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΛΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΣΚΟΡΔΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΠΑΝΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΑΣ DHIMA, ΓΕΩΡΓΙΟΣ GJERGJ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΣΟΡΩΚΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΠΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
ΚΟΥΡΕΛΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΝΥΚΤΑΡΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΧΑΧΑΛΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΛΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ 
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
ΛΙΒΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΟΙΚΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ