Weather - Καιρός

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πήρε την ισοπαλία στο "κλουβί"

KAΛΑΜΑΤΑ
«Χρυσός” βαθμός στο Κορυδαλλό…
Με ισοπαλία η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα
Με έναν πολύτιμο βαθμό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ 2 η ομάδα της Καλαμάτας,  που ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Προοδευτική εκτός έδρας. Η ομάδα του Έλβιο Μάνα πάρα την κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου κατάφερε να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας μέσα σε σε μια καυτή έδρα.
Η γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 5’ Ο Συρίγος έκανε την πάσα στον Λίγκο που με πλάσε έκανε το 1-0. Η  Καλαμάτα ισοφάρισε μετά από 6 λεπτά με τον Αλεξανδρόπουλο όταν  ο Μπλέτσας εκτέλεσε το φάουλ, και ο επιθετικός της τοπικής μας ομάδας πλάσαρε εύστοχα στην γωνία κάνοντας το τελικό 1-1. Η Καλαμάτα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο τέλος του ματς ‘όταν στο 94′ ο Βασίλης Αθανασόπουλος αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε ο Μπατίκος.
Πριν την έναρξη και μετά τη λήξη του αγώνα, μερίδα οπαδών της ομάδας του Κορυδαλλού δημιούργησε εκτεταμένα επεισόδια και επιτέθηκε στο πούλμαν των φιλάθλων της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ και έσπασαν το πίσω τζάμι. Ακολούθησαν συλλήψεις από την Αστυνομία και 9 άτομα οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα.
Επόμενος αντίπαλος για την τοπική μας ομάδα ο Απόλλων Σμύρνης που επικρτάτησε με 3-0 του Αστέρα Μαγούλας.
Η σύνθεση της Καλαμάτας :
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Ρουμπουλάκου, Κωνσταντόπουλος, Μπλέτσας, Τσιμικλής (87′ Χρυσανθόπουλος), Τσαγκαράκης, Πετρουζέλλης, Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (70′ Σπανός), Κωστής (72′ λ. τρ. Τριανταφυλλάκης).
Στο τέλος της αναμέτρησης ο Ελβιο Μάνα δήλωσε: Ήρθαμε για δύο αποτελέσματα. Προέρχομασταν από μεγάλη κούραση από το Κύπελλο. Είχαμε πει θέλαμε τη νίκη αλλά και ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος απο προσπάθεια των παιδιών.