Weather - Καιρός

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Πρεμιέρα με τελικό σήμερα η Καλαμάτα!


Σήμερα στις 14:00 στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα της Καλαμάτας, αντιμετωπίζοντας για το Κύπελλο την ομάδα του Φωκικού Αμφισσας (Β' εθνικής) σε νοκ αουτ παιχνίδι. 
Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο ματς για την ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ, μετά από 4 μήνες προετοιμασίας! κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, μιας και ο νικητής θα υποδεχθεί στην επόμενη φάση την ΑΕΚ. 
Το οικονομικό δέλεαρ είναι μεγάλο, καθώς από την πρόκριση αλλά και το δυνατό ματς με την Ένωση στην Καλαμάτα, η διοίκηση ευελπιστεί να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο για τις τρέχουσες ανάγκες της.
Ο Ελβιο Μάνα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ενώ με πλήρη σύνθεση, χωρίς απόντες από τραυματισμούς ή τιμωρίες, ήρθε χτες βράδυ, η αποστολή του Φωκικού στην Καλαμάτα. Ο τερματοφύλακας Γ. Βαλσαμάκης ξεπέρασε την μικρή αδιαθεσία του και ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. ΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ), βοηθοί του οι κ. ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ) και ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ (ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ).4ος ορίστηκε ο κ. ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ), ενώ παρατηρητής ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ).
Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.