Weather - Καιρός

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Nα μιλήσει ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ των παικτών κι ΟΛΑ θα αλλάξουν!

Η "θεραπεία" καλύτερη από την αποθεραπεία!
Λόγια καρδιάς και ψυχής αλλά και "ΚΑΘΑΡΣΗΣ"... Με προεδρική επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας και με συζητήσεις μεγάλης διάρκειας ξεκίνησε η εβδομάδα στις τάξεις της ομάδας Καλαμάτας. Η τρίτη φετινή εντός έδρας ήττα και η βαθμολογική θέση της «Μαύρης Θύελλας» ανάγκασαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Γρηγορόπουλο να ζητήσει από τον προπονητή της ομάδας Θανάση Κολιτσιδάκη να ματαιώσει την προγραμματισμένη αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών και να μεταβεί στη Νέα είσοδο, όπου στην κυριολεξία «άστραψε και βρόντηξε» στην 15λεπτη ομιλία του. Ο Πρόεδρος της Καλαμάτας εξερχόμενος από τα αποδυτήρια και φανερά εκνευρισμένος αλλά και προβληματισμένος δήλωσε: «Κάποιες φορές είναι προτιμότερη η «θεραπεία» από την αποθεραπεία. Έκανα την εκτίμηση ότι τα λόγια που είπα στους παίκτες έπρεπε να ειπωθούν τώρα και ήρθα εδώ μετά από μια ήττα, που προήλθε από κακή εμφάνιση. Ήθελα να μιλήσω στους ποδοσφαιριστές μου κοιτώντας τους στα μάτια. Κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία και αξία γιατί είμαστε μια οικογένεια. Τα χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα, απώλεσα όλη μου την περιουσία και την ψυχική μου ηρεμία, αλλά ουδέποτε την αξιοπρέπειά μου, το φιλότιμό μου και τον εγωισμό. Αυτά τα πολύτιμα συναισθήματα προσπάθησα να μεταφέρω στους παίκτες και τους ζήτησα το αυτονόητο: να χάνουν με αξιοπρέπεια και μετά από μάχη μέσα στο γήπεδο. Κι αυτό ισχύει γενικά στη ζωή ενός ανθρώπου και έχω υποχρέωση ως πρόεδρος και ως πατέρας τους, να τους εμφυσήσω αυτή τη φιλοσοφία. Τα αγαθά έρχονται με κόπο. Έχω παραδώσει εν λευκώ τα ηνία στον Θανάση Κολιτσιδάκη που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση σε συνεργασία με τους παίκτες. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επιδιώξουν το καλύτερο για την ομάδα».
Κολιτσιδάκης: Ζήησε ομοψυχία...
Στη συνέχεια στους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας μίλησε ο προπονητής κ.Κολιτσιδάκης, ζητώντας τους «ομοψυχία και δουλειά μέσα στο γήπεδο. Η εικόνα της ομάδας πρέπει να αλλάξει. Θέλω παίκες-μαχητές μέσα στον αγώνα». Ακολούθως οι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» συζήτησαν για αρκετή ώρα μεταξύ τους, με τον αρχηγό Ιβάν Τάσιτς να έχει πρωτίστως τον λόγο.
10 ματς = 30 βαθμοί
Υπάρχει η πεποίθηση ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία, βγήκαν πολύ σημαντικά συμπεράσματα και από αύριο μια «νέα σελίδα» θα προκύψει στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι στην Μεσσηνιακή ομάδα για την παραμονή στην κατηγορία.
Απαιτείται ΑΜΕΣΑ ανασύνταξη δυνάμεων και σκληρή αυτοκριτική ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Αν όλα πήγαιναν καλά η ομάδα δεν θα είχε 21 βαθμούς. Αρα κάτι φταίει. Δεν ξεγελιέται η αλήθεια με δικαιολογίες και υπεκφυγές.
Ο νέος προπονητής ας είναι ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ αυτής της ύστατης ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ.
Τώρα είναι η ώρα για να «μιλήσει» ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ των παικτών που είναι και οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
Έξω υπάρχουν 30 βαθμοί και ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...
Οι παίκτες της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ δεν είναι αποτυχημένοι ούτε loosers!
Σίγουρα έχουν γίνει λάθη αλλά στο χέρι τους είναι να ΑΛΛΑΞΟΥΝ όλα προς το καλύτερο.
Ο Ιωνικός σήμερα μπορεί να νίκησε τη Δόξα αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ακόμα.
Γυμναστής της ομάδας αναλαμβάνει από αύριο ο Ευτύχης Τασιόπουλος.
Η προετοιμασία της Καλαμάτας για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρόδο θα ξεκινήσει αύριο το μεσημέρι στις 15:00 στη νέα είσοδο. Από το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσιμικλής, ενώ αντίστροφα μετρά ο χρόνος επιστροφής για τον Πιερ Καλαγκάνη που ταλαιπωρήθηκε λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.