Weather - Καιρός

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Το θέλουμε όσο τίποτα αυτό το παιχνίδι!!!

Η παραμονή στα...πόδια τους!
Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τις μεγάλες ομάδες και σε λίγες ώρες από τώρα, η ομάδα της Καλαμάτας πρέπει να δώσει ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο θα είναι από τα πιο καθοριστικά για το αν θα παραμείνει στην κατηγορία ή όχι!
Μια ενδεχόμενη νίκη επί του Εθνικού που κατά πάσα πιθανότητα θα διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ λίγκα, θα έχει πολλά οφέλη, βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για την ομάδα μας και θα στείλει ηχηρό μήνυμα παραμονής και στις υπόλοιπες ομάδες της «καυτής ζώνης»...
Η Μαύρη Θύελλα ουδέποτε υπήρξε αμελητέα ποσότητα αλλά λόγω των αρκετών συσσωρευμένων προβλημάτων έχει φτάσει αυτή τη στιγμή να έχει παγιώσει την παραμονή της στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει τρομερά ψυχικά αποθέματα και «ψυχή» από τους καλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει για να βάλει τον Ιωνικό ή τη Ρόδο που έχουν ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ πρόγραμμα σε μπελάδες ...
Παικτικά η ομάδα μας είναι ανώτερη από τουλάχιστον 4-5 ομάδες κάτι που επεσήμανε πρόσφατα και ο προπονητής του Πανσερραϊκού Ντράγκαν Κοκότοβις.
Αυτή την υπεροχή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να τη βγάλουν και στο γήπεδο και ήρθε η ώρα να «μιλήσουν».
Ο Εθνικός είναι μια καλή ομάδα, που διαθέτει καλούς έλληνες παίκτες και 12 (!!!) ξένους, με τους Σουμπίνιο, Ζουαρί αυτή τη στιγμή να είναι η υπ' αριθμόν ένα κίνδυνοι...
Απώλεια για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι η απουσία λόγω τιμωρίας του πρώτου σκόρερ της αθηναϊκής ομάδας με 8 γκολ Ροντρίγκο Γκονζάλβες.
Το θέμα όμως δεν είναι τι έχει ή δεν έχει ο Εθνικός και ο κάθε Εθνικός, ΑΛΛΑ πώς θα παίξει η ομάδα μας.
Και με μια πολύ καλή απόδοση η Καλαμάτα δεν φοβάται καμία ομάδα...
Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος μιλώντας σήμερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης αλλά πέρασε και το μήνυμα και έκανε λόγο για «ΑΙΜΑ και ΑΜΜΟΣ»!
Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι δίχως αύριο, η εικόνα που πρέπει να δείξει η ομάδα μας πρέπει να είναι αυτή που θα πείσει τόσο τους χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου μέσω της τηλεόρασης που θα παρακολουθούν σε απευθείας μετάδοση το παιχνίδι όσο και τους Καλαματιανούς που επιτέλους πρέπει να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, ότι αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Τα υπόλοιπα είναι λόγια και από λογία έχουμε χορτάσει...
Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, εκεί όπου θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, την ομάδα του Εθνικού, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.
Για άλλη μια μέρα, κοντά στους ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος, έχοντας ολιγόλεπτη συνομιλία με όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και με τον προπονητή με κύριο στόχο την έκφραση υποστήριξης και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό τους.
Στη συνέχεια ο Θανάσης Κολιτσιδάκης στο οικογενειακό δίτερμα εφάρμοσε τις σκέψεις του σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας κάνοντας αρκετές αλλαγές.
Οι παίκτες της ομάδας έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Βασίλης Σκαρλάτος και Γιάννης Καλογερόπουλος, ενώ ο Χρήστος Μανιάτης δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος στους κοιλιακούς και αύριο θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει ο Παναγιώτης Τσιμικλής.
Η «Μαύρη Θύελλα» θα κάνει την τελευταία της προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής στο δημοτικό στάδιο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι.
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού το Σάββατο στις 12:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας.