Weather - Καιρός

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ψάχνει λύσεις στην άμυνα ο Κολιτσιδάκης


Δύσκολη έξοδος αλλά μπορεί να "κλέψει" κάτι...

Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα το μεσημέρι στο προπονητήριο στη Νέα είσοδο, υπό συνεχή βροχή την προετοιμασία της για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί την Κυριακή. (σέντρα στις 16:00 καθώς αλλάζει και η ώρα Ελλάδας). Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει αρχίσει να βάζει στο κλίμα του αγώνα τους ποδοσφαιριστές του και έχει ήδη επισημάνει τις δυσκολίες που θα συναντήσουν μέσα στην έδρα της υποψήφιας για την άνοδο ομάδας.


Επιπλέον, ο 44χρονος τεχνικός αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να αντιμετωπίσει τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της ομάδας, γεγονός που τον απασχόλησε έντονα στην σημερινή προπόνηση και δοκίμασε τις σκέψεις του, κάνοντας πολλές αλλαγές.



Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής και οικογενειακό δίτερμα μικρής διάρκειας.



Σε αυτό δεν συμμετείχε προληπτικά ο τιμωρημένος Αντώνης Ψυχογιόπουλος λόγω ενός προβλήματος στον προσαγωγό και οι μακροχρόνια τραυματίες, Βασίλης Σκαρλάτος, που τα αποτελέσματα της αξονικής που υποβλήθηκε συνηγορούν στο γεγονός ότι πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση και ο Γιάννης Καλογερόπουλος που συνέχισε την αποθεραπεία του.



Εκτός πλάνων βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Κώστας Παπουτσής και Μάτε Ετέροβιτς.



Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στη Νέα είσοδο στις 15:00.



Από την ΕΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι Ηλιούπολη-Καλαμάτα θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/4/2010. (απευθείας τηλεοπτική μετάδοση). 



Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας την Κυριακή στις 11:15 στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι.