Weather - Καιρός

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010


Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε την προετοιμασία της για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τη Ρόδο τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή, με προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας. Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Θανάσης Κολιτσιδάκης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις τακτικής που εφαρμόστηκαν στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε και επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του το πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το τεχνικό επιτελείο της μεσσηνιακής ομάδας θα στερηθεί την παρουσία για άλλο ένα παιχνίδι του Πιερ Καλαγκάνη, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και του Βασίλη Σκαρλάτου που ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα μετά από δέκα περίπου ημέρες. Την ποινή του θα εκτίσει ο Παναγιώτης Τσιμικλής.

Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει ένα χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ρόδο αεροπορικώς από την Αθήνα στις 16:30.
Μαζί θα αναχωρήσει και η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή το πρωί στις 11:00 από την αντίστοιχη ομάδα της Ρόδου.

Το πρωί της Παρασκευής στο πλαίσιο των ελέγχων που διεξάγονται από την Πολιτεία στις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, ειδικό κλιμάκιο υπαλλήλων βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα και επί δίωρο έλεγξε τα βιβλία και τα εν γένει στοιχεία που τηρούνται, παρουσία αλλά και με την συνεργασία του Προέδρου της ομάδας Γιώργου Γρηγορόπουλου και αποχώρησαν.