Weather - Καιρός

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Δυο νέα προβλήματα ενόψει Πανσερραϊκού...

Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, την προετοιμασία της για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της παραλίας την Κυριακή στις 15:00.
Η «Μαύρη Θύελλα» επιστρέφει στην έδρα της μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες συνεχίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές της για την παραμονή στην κατηγορία.
Στο παιχνίδι αυτό επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους τόσο ο Ιβάν Τάσιτς όσο και ο Χρήστος Κουτσοσπύρος αλλά θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται εκτός πλάνων οι εδώ και καιρό τραυματίες Βασίλης Σκαρλάτος και Πιέρ Καλαγκάνης που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία.
Δύο προβλήματα προέκυψαν στην σημερινή προπόνηση, αφού εγκατέλειψαν το πρόγραμμα της ομάδας λόγω ενοχλήσεων ο Κώστας Ηλιόπουλος και ο Ζαν Σιλά.
Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας Νίκος Κακαλέτρης πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης προέβη στην ανάλυση του πρόσφατου αγώνα με την Δόξα Δράμας, επεσήμανε τα λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια αυτού, στο σχετικό βίντεο που παρακολούθησαν.
Ο Βασίλης Αθανασόπουλος υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε εγχείρηση στο πρόβλημα που τον απασχολούσε στη μέση εδώ και πολύ καιρό και έχει αρχίσει την αποθεραπεία του, η οποία θα γίνει στην Αθήνα, ενώ εκτός προπονήσεων λόγω ενός προσωπικού προβλήματος έχει τεθεί ο Αντώνης Καλογερόπουλος.
Η ομάδα της Καλαμάτας θα συνεχίσει την Τετάρτη την προετοιμασία της με διπλή προπόνηση, το πρωί στις 9:30 και το μεσημέρι στις 15:30 στη Νέα είσοδο.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος μετέβη στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της Ένωσης της Β’ & Γ’ Εθνικής όπου και παραβρέθηκε...