Weather - Καιρός

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΦΑΚΕΛΟΣ "ΣΤΗΜΕΝΑ": Νέα στοιχεία...

H UEFA στέλνει νέο φάκελο στην ΕΠΟ με... στημένα
Νέος φάκελος, ο τρίτος κατά σειρά, με αγώνες που σύμφωνα με την UEFA το αποτέλεσμά τους προκαθορίστηκε για στοιχηματικούς λόγους, έχει σταλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΕΠΟ.
Στους δύο προηγούμενους φακέλους, οι προσυνεννοημένοι αγώνες αφορούσαν κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (περσινό και φετινό), ενώ είχαν επισημανθεί και δύο παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης του κυπέλλου.
Στον τρίτο φάκελο που έφτασε στην ΕΠΟ, υπάρχει παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, η οποία για πρώτη φορά από τότε που η UEFA μέσω του συστήματος παρακολούθησης στοιχηματικής απάτης ελέγχει τις ελληνικές διοργανώσεις παρουσιάζει παρόμοιο κρούσμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του φακέλου έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (8/3) ο δημοσιογράφος Φέρρυ Μπατζόγλου στην εκπομπή «Δίκη στο BlueSky», λέγοντας μεταξύ άλλων ότι περιλαμβάνει συνολικά έξι παιχνίδια, τα οποία διεξήχθησαν από τον περασμένο Νοέμβριο και μέσα στο 2010. Από αυτά, τα πέντε παιχνίδια είναι του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, ενώ αυτό της Σούπερ Λίγκας διεξήχθη το τρέχον έτος.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, αναμένεται να παραδώσει τον φάκελο στον Γ.Γ.Α., Παναγιώτη Μπιτσαξή, κι αυτός με τη σειρά του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη διερεύνηση της υπόθεσης.