Weather - Καιρός

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Δοκιμές και αλλαγές...


Η ομάδα της Καλαμάτας συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, όπου θα υποδεχθεί την ομάδα του Εθνικού. Και αυτό το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας για την «Μαύρη Θύελλα» και η κρισιμότητα του είναι μεγάλη αφού τα περιθώρια βαθμολογικής ανάκαμψης συνεχώς στενεύουν και η ομάδα της Μεσσηνίας βρίσκεται αρκετό καιρό στη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης στη σημερινή προπόνηση στην Νέα είσοδο, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, σε τελειώματα φάσεων και ακολούθησε η εφαρμογή τους στο οικογενειακό δίτερμα μικρής διάρκειας.
Με πρόβλημα στους κοιλιακούς αποχώρησε ο Χρήστος Μανιάτης και αύριο θα διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Βασίλης Σκαρλάτος και ο Γιάννης Καλογερόπουλος χωρίς να υπολογίζονται από το τεχνικό επιτελείο για το παιχνίδι αυτό, όπως και ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσιμικλής.
Με κανονικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συμμετείχαν ο Κώστας Παπουτσής και ο Πιερ Καλαγκάνης ενώ ο Μανώλης Σπυριδάκης συμμετείχε με το πρόβλημα της ψύξης να τον ταλαιπωρεί ακόμα.
Η προπόνηση της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο γήπεδο του αγώνα στις 15:00.