Weather - Καιρός

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

"Νοσοκομείο" η ομάδα της Καλαμάτας!!!

Σοβαρός τραυματισμός του Ντουγέρογλου
Πολλές απουσίες βασικών στην Κέρκυρα

Με πάρα πολλά προβλήματα και με νέα περιστατικά στο ιατρικό δελτίο συνεχίστηκε χτες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή η προετοιμασία της ομάδας της Καλαμάτας, για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα με την ομάδα του νησιού, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής.

Την Πέμπτη ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στην Νέα είσοδο σημειώθηκαν τρία περιστατικά (!!!) τραυματισμών το ένα μάλιστα ήταν τόσο σοβαρό, που κλήθηκε και ευτυχώς κατέφθασε σε χρόνο ρεκόρ ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Συγκεκριμένα, σε μια φάση στο οικογενειακό δίτερμα ο Μιχάλης Χατζής συγκρούστηκε με μεγάλη δύναμη εντελώς ακούσια με τον τερματοφύλακα Θοδωρή Ντουγέρογλου που επιχειρούσε έξοδο, με αποτέλεσμα ο 25χρονος γκολκίπερ να δεχτεί ένα χτύπημα στο στήθος, παραμένοντας για λίγα λεπτά στο έδαφος σφαδάζοντας και αδυνατώντας να κουνηθεί! Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου μόλις σε 5’ βρέθηκε στο προπονητήριο και παρέλαβε τον άτυχο ποδοσφαιριστή της «Μαύρης Θύελλας» ο οποίος σύμφωνα με τη διάγνωση υπέστη θλάση στα πλευρά και έχει ενοχλήσεις στο συκώτι.
Θα παραμείνει κλινήρης στο Νοσοκομείο για μία εβδομάδα και η αποθεραπεία του θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για αρκετό καιρό.
Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Θοδωρή ο οποίος μας είπε: "Η κακιά στιγμή με οδήγησε εδώ σε μια στιγμή που η ομάδα "μάχεται" για την παραμονή και όλοι ήμασταν ετοιμοπόλεμοι! Οι ιατροί με ενημέρωσαν ότι ίσως χάσω το υπόλοιπο της χρονιάς και ειλικρινά είναι κάτι που ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Πιστεύω να γίνω γρήγορα καλά και να βοηθήσω την ομάδα στον στόχο της. Καλή επιτυχία στα παιδιά στην Κέρκυρα".

Νωρίτερα από αυτό το σοβαρό περιστατικό, ο Μάτε Ετέροβιτς δέχτηκε ένα μαρκάρισμα που του προκάλεσε ένα επιφανειακό γδάρσιμο στην γάμπα, ενώ ο Νίκος Πουρτουλίδης δέχτηκε ένα χτύπημα στην περιοχή του αριστερού κάτω οφθαλμού και αποχώρησε προληπτικά.

Σήμερα στο δημοτικό στάδιο της πόλης την ώρα που οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας εφάρμοζαν στο οικογενειακό δίτερμα την τακτική που προσανατολίζεται ο Θανάσης Κολιτσιδάκης να ακολουθήσει η «Μαύρη Θύελλα» στον αγώνα, ο Χρήστος Κουτσοσπύρος δέχτηκε ένα χτύπημα στο δεξί πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις απουσίες λόγω τιμωρίας των Κώστα Παπουτσή, Αντώνη Ψυχογιόπουλου και Μάτε Ετέροβιτς, αλλά και των μακροχρόνια τραυματιών Γιάννη Καλογερόπουλου και Βασίλη Σκαρλάτου, γίνεται αντιληπτό το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις επιλογές του ο 43χρονος προπονητής της Καλαμάτας.

Την αποστολή της ομάδας της Καλαμάτας που θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Κέρκυρα την αποτελούν οι: Μπαλτιμάς, Σπανός, Τσόπελας, Καμινιώτης, Κωνσταντόπουλος Χρ., Καλαγκάνης, Κωνσταντόπουλος Αντ., Σιλά, Τάσιτς, Κουτσοσπύρος, Πουρτουλίδης, Μανιάτης, Τσιμικλής, Ηλιόπουλος, Δασκαλάκης, Χατζής, Σπυριδάκης και Ντε Βισέντι.

Μαζί θα αναχωρήσει και η ομάδα των Νέων, έχοντας και αυτή πολλές απουσίες παικτών, που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στις 11:15 από την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας.