Weather - Καιρός

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Κάντο όπως στην Τρίπολη....

Αύριο "λιοντάρια" θα είναι οι Καλαματιανοί...

Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου την προετοιμασία της για το αυριανό δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας στις 15:00. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του νέου προπονητή της «Μαύρης Θύελλας» Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος μετά το σημερινό χαλάρωμα επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για την αποστολή της ομάδας: Μπαλτιμά, Ντουγέρογλου, Χατζή, Παπουτσή, Ψυχογιόπουλο, Μανιάτη, Καμινιώτη, Τάσιτς, Δασκαλάκη, Κουτσοσπύρο, Τσιμικλή, Ηλιόπουλο, Πουρτουλίδη, Ετέροβιτς, Σπυριδάκη και Σιλά.
Ο προπονητής της ομάδας με δήλωση του κατά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας έθεσε ως στόχο τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών και παράλληλα ζήτησε από τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας να βρεθεί στο γήπεδο και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας μετά από καιρό θα έχουν τη θερμή υποστήριξη αρκετών οπαδών και θα δείξουν στο γήπεδο ότι έχασαν ΑΔΙΚΑ στον πρώτο γύρο με το πέναλντι-εφεύρεση του βοηθού, τις ΑΠΟΒΟΛΕΣ της μισής μας ομάδας και ο κ.Θεοδωρίδης θα μετανιώσει για την με δήλωση που έκανε μετά το ματς ότι «η Καλαμάτα είναι ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, με παίκτες χαμηλής ποιότητας που έκαναν διαγωνισμό ποιος θα πέσει κάτω περισσότερες φορές»!!!
Κι ας «κλάδεψαν» οι ...παικταράδες του τον Νίκο Πουρτουλίδη που αποχώρησε στο 9’ με φορείο και τον Μιχάλη Χατζή παρομοίως που έμεινε εκτός δράσης μετά από εκείνο το ματς για ένα μήνα!!! Επειδή κορόιδευαν ότι τάχα τραυματίστηκαν...
Παρά την απαγόρευση της οργανωμένες μετακίνησης φιλάθλων, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για να «βγάλει κάποια έξοδα» με επίσημο κάλεσμα με Δελτίο Τύπου κάλεσε τους οπαδούς του με το αεροπλάνων της αποστολής «επειδή υπήρχαν θέσεις»...
Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 5 € φοιτητικά-στρατιωτικά, 10 € γενική είσοδος στη βόρεια και νότια εξέδρα και 15€ των φιλοξενουμένων (μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά, λόγω της απαγόρευσης της οργανωμένης μετακίνησης).
Στη μία μετά το μεσημέρι στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού. Στη διάθεση του Νίκου Αντωνόπουλου και του Γιώργου Φλέσσα θα βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές Σπανός, Τσόπελας και Μπαστακός.

* Η ομάδα της Ρόδου ηττήθηκε πριν από λίγο στον Εύοσμο με 2-0 από τον Αγροτικό, παρά το ντεμπούτο Μάουρερ και από σήμερα "αρχίζει κι αυτή να υποφέρει"...