Weather - Καιρός

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Προεδρική στήριξη και στο μυαλό ο Εθνικός...


Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο για το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, με αντίπαλο τον Εθνικό.
Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Θανάσης Κολιτσιδάκης, μετά τη σύντομη ομιλία του προέδρου της ομάδας που βρέθηκε ξανά στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και τους επανέλαβε τα λόγια υποστήριξης και εμπιστοσύνης που τους εξέφρασε και χτες, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο.

Προληπτικά δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα ο Κώστας Παπουτσής και ακολούθησε θεραπεία, όπως και ο Βασίλης Σκαρλάτος που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Σπυριδάκης λόγω ψύξης.
Αντίθετα, ο Πιερ Καλαγκάνης επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και καθημερινά θα αυξάνει ο βαθμός ετοιμότητας του.
Το Σάββατο θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του ο τιμωρημένος Παναγιώτης Τσιμικλής.
Η προετοιμασία της Καλαμάτας θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στην Νέα είσοδο στις 15:00.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος (foto κάτω) της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τον Χαρίση (Ηπείρου) και τον Ροκοπάνο (Αιτ/νίας) με τέταρτο τον Ανδρέα Λαγό (Αχαίας).