Weather - Καιρός

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κάντο όπως το 2006...

Χωρίς άγχος και με απόλυτη συγκέντρωση
Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, την προετοιμασία της για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 16:00.
Η Μαύρη Θύελλα έχει μπροστά της άλλο ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας τόσο λόγω της αξίας του αντιπάλου όσο και των απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει και να βρει λύσεις ο προπονητής της Θανάσης Κολιτσιδάκης.
Η ομάδα της Καλαμάτας θα ταξιδέψει σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που κατά 99% θα αγωνίζεται το χρόνου στα … μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που ήταν διακαής πόθος τόσο των Κερκυραίων όσο και του νυν Προέδρου της ΕΠΑΕ Σπύρου Καλογιάννη.
Έτσι θα έχουμε την επιβεβαίωση του... κανόνα που λέει ότι η ομάδα του εκάστοτε προέδρου της μικρής λίγκας κατορθώνει να ανεβαίνει στην Σούπερ Λίγκ...
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Τρικαλινός Αλέξανδρος Αρετόπουλος που μόλις την προηγούμενη αγωνιστική στη Ρόδο διαιτήτευσε το ματς που ηττήθηκε η ομάδα μας με 2-0, δείχνοντας "σημάδια" υποστήριξης της έδρας...
Φέτος έχει σφυρίξει στον πρώτο γύρο το παιχνίδι Ιωνικός – Κέρκυρα 0-0. Βοηθοί του θα είναι από τον ΕΠΣ Κοζάνης οι Γεωργιάδης και Τσιαμπάζης, με 4ο τον Κομίνη της Θεσπρωτίας.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και πολλά τελείωματα φάσεων, αφού εξαιτίας αυτών που δεν βρήκαν στόχο, χάσαμε το περασμένο Σάββατο μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε τη βαθμολογική απόσταση από τον Ιωνικό...
Έλαβαν μέρος κανονικά και με ιδιαίτερη όρεξη, αφού το κλίμα είναι αρκετά καλό, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκτός από τους μακροχρόνια τραυματίες, Βασίλη Σκαρλάτο, που αναμένει τα αποτελέσματα της αξονικής που υποβλήθηκε και Γιάννη Καλογερόπουλο που συνεχίζει την αποθεραπεία του και την Μ.Τετάρτη θα κάνει μια επανεξέταση.

Στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα θα εκτίσουν την ποινή τους οι Ψυχογιόπουλος, Παπουτσής και Ετέροβιτς, ενώ στη διάθεση του Κολιτσιδάκη θα βρίσκεται ο Τσιμικλής που εξέτισε τις δυο αγωνιστικές.
Μεγάλο διπλό το 2006
Θυμίζουμε ότι στις 30/3/2006 κατά την 29η αγων. του Πρωταθλήματος, η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ είχε φύγει με το τρίποντο από το νησί της Κέρκυρας όπου επικράτησε με 2-4 με γκολ των Μπριλάκη, Καλαγκάνη, Μισερντόφσκ και Μιχελή... Σε εκείνο το ματς είχε παίξει από το φετινό ρόστερ εκτός του σκόρερ Πιερ Καλαγκάνη και ο Ιβάν Τάσιτς, ενώ προπονητής της Κέρκυρας ήταν όπως και τώρα ο Μπάμπης Τεννές... και αντίπαλος ο νυν "μελανόλευκος" Μιχάλης Χατζής που είχε μπει ως αλλαγή στο 61' αλλά και ο Γρηγόρης Τόσκας.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 15:00.
Η μετακίνηση από και προς την Κέρκυρα θα γίνει οδικώς και με την επιστροφή της η ομάδα της Καλαμάτας θα πρέπει να τα δώσει όλα σε ένα διάστημα δύο ημερών και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, αφού τη Μεγάλη Τετάρτη στις 16:00 θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό.

"Στάση Παπουτσή" για τον φορμαρισμένο Κωστάκη Ηλιόπουλο με τον έμπειρο αμυντικό να παραδίδει μαθήματα άμυνας...Πάντως ως δεξί μπακ ο 20χρονος Καλαματιανός ήταν εξαιρετικός με τον Εθνικό!









Με νέο look ο Ζαν Μαρί Σιλά που μοιάζει εκπληκτικά με πολύ γνωστό αμερικανό ηθοποιό και δεν γλίτωσε τα πειράγματα των συμπαικτών του!!!


Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Παναγιώτης Τσιμικλής που κρατήθηκε σε φόρμα παίζοντας και ένα ματς (στη Ρόδο) με τους Νέους!


Πανέτοιμος να καλύψει τα αμυντικά κενά από τις απουσίες των συμπαικτών του είναι ο Χρήστος Μανιάτης που έμεινε εκτός λόγω κοιλιακών αλλά σήμερα "πέταγε" στην προπόνηση!