Weather - Καιρός

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Και η ΕΠΑΕ αντέδρασε αφού πλήττεται σοβαρά....

Σε φάση διάλυσης η ΕΠΑΕ χωρίς τον ΟΠΑΠ....
Το φάσμα της ανεργίας και της ανέχειας θα "χτυπήσει" υπαλλήλους αλλά και 700 ποδοσφαιριστές...
Παρόμοια απάντηση με εκείνη της Σούπερ Λίγκας από την Ενωση Β' - Γ' Εθνικής, προς την πλευρά της ΓΓ Αθλητισμού και τον ΟΠΑΠ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων Β' και Γ' Εθνικής τονίζει τα εξής: "Η ΕΕΠ Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αισθάνεται την υποχρέωση να διευκρινίσει ότι ουδεμία κρατική επιχορήγηση δεν υφίσταται ως δωρεά, αλλά είναι προϊόν διμερών συμβάσεων Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου με σημαντικά κυρίως οφέλη στην ΟΠΑΠ Α.Ε., όπως η μετονομασία του πρωταθλήματος της ΕΕΠ Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας σε «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ», η τοποθέτηση πινακίδων, η ένδυση του ανθρώπινου δυναμικού στον αγωνιστικό χώρο με την ταυτότητα της ΟΠΑΠ Α.Ε., η προβολή της τελευταίας με οπτικοακουστικές παραστάσεις σε όλα τα γήπεδα, στα έντυπα ΜΜΕ, στο διαδίκτυο, στον Τύπο, στα έντυπα της ΕΕΠ Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και όλων των ΠΑΕ. Τα έσοδα που προκύπτουν από τις συμβάσεις αυτές προς την Ένωσή μας και τις ΠΑΕ, αποτελούν ελάχιστη συμβολή στους προϋπολογισμούς των ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών.
Η τυχόν μονομερής διακοπή, κατ΄ εντολή της Πολιτείας, των συμβατικών υποχρεώσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. θα οδηγήσει άμεσα σε ακόμη μεγαλύτερη ανέχεια τις ΠΑΕ της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.
Η ΕΕΠ Β΄& Γ΄ Εθνικής κατηγορίας επιθυμεί να υπάρξει συνέχεια στο διάλογο με τους αρμόδιους φορείς, Πολιτεία, Αστυνομία, ΕΠΟ, στη βάση των προτάσεων που έχουμε καταθέσει, προκειμένου από κοινού να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της βίας".