Weather - Καιρός

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ...


ΜΟΝΟ νίκη με τον Πανσερραϊκό σε έναν ΤΕΛΙΚΟ
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ομάδας της Καλαμάτας μετά το ρεπό που πήραν την Κυριακή και ύστερα από ένα κόπιαστικό ταξίδι επιστροφής από την Δράμα. Η ομάδα επέστρεψε καταπονημένη σωματικά, έχοντας και κάποιους τραυματίες αλλά και ψυχολογικά. Η έκβαση και του δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας αγώνα δεν απέφερε στην ομάδα της Μεσσηνίας κάποιο βαθμολογικό όφελος παρά το γεγονός ότι και σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα, η «Μαύρη Θύελλα» κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ.
Η πικρία από το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα υπάρχει στις τάξεις της ομάδας, αλλά υπάρχει και η πεποίθηση ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και απομένουν 11 δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια.
Πρωταρχικός στόχος της «Μαύρης Θύελλας» είναι με την πολύτιμη και μοναδική βοήθεια των φιλάθλων της, να καταφέρει να κατακτήσει τη νίκη ΣΕ ΟΛΑ τα εντός έδρας παιχνίδια.
Η αρχή θα γίνει με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Κυριακή, και σύμφωνα με την τοποθέτηση του υπηρ.προπονητή της ομάδας Νίκου Κακαλέτρη «το παιχνίδι με την Δόξα είναι παρελθόν, γυρίσαμε σελίδα και πλέον ασχολούμαστε με τον επόμενο «τελικό» στον οποίο η νίκη είναι αναγκαία».
Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και η δική μας ομάδα στην τελευταία τετράδα αγώνων, κατάφερε και νίκησε τον ποιοτικό Διαγόρα, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στον Εύοσμο, ενώ αναμφισβήτητα θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αφού κατάφερε μετά από πολύ καιρό και σημείωσε δύο γκολ εκτός έδρας που τελικά δεν ήταν αρκετά για τη νίκη και στη δύσκολη συνέχεια των δύο συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων, αγωνίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι μέσα στην δύσκολη έδρα της Δόξας και σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο κι ενώ κατάφερε ξανά να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 59’ με τον Σιλά που σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Καλαμάτας, που δέχτηκε σχεδόν αμέσως την ισοφάριση μετά από ολιγωρία της άμυνας και στη συνέχεια, προδόθηκε από τις δυνάμεις της, δεχόμενη δύο γκολ στην εκπνοή του αγώνα από τον Σέρβο Μάρκο Μαρκόφσκι...
Το ότι μπορεί η ομάδα της Καλαμάτας να καταφέρει έστω και δύσκολα να ξεφύγει από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν απευθείας στην τρίτη εθνική είναι δεδομένο. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτούμε τα πρόσφατα αποτελέσματα και των άλλων ομάδων που ήταν ευνοϊκά και δεν χάθηκε περαιτέρω βαθμολογικό έδαφος, θα πρέπει όμως να αλλάξει εντελώς η ψυχολογία αλλά και ο βαθμός συγκέντρωσης στο παιχνίδι.
Τα εύκολα και αβίαστα λάθη δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας κλείσει στην άμυνα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις επίτευξης τέρματος.
Η «Μαύρη Θύελλα» βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια όλων των ετών που συμμετέχει στην δεύτερη εθνική! Τώρα είναι η ώρα που θα μετρηθούν οι αντοχές και οι δυνάμεις.
Το σύννεφο της ανασφάλειας που έφερε η ήττα στη Δράμα θα πρέπει άμεσα να διαλυθεί και να επιστρέψει η αυτοπεποίθηση.
Τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί αλλά θα κερδηθεί με ιδρώτα και πάθος μέσα στο γήπεδο!
Οι ομάδες που καίγονται για την παραμονή είναι αυτή τη στιγμή έξι. Από όλες αυτές, η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ έχει και τους παίκτες και τον κόσμο που μπορεί πιο εύκολα να τα καταφέρει και να καλύψει το χαμένο έδαφος...
Το ευχάριστο είναι ότι ΟΛΟΙ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πιστεύουν ότι υπάρχουν περιθώρια διεκδίκησης της παραμονής και θα ξεκινήσουν με ένα πολύτιμο τρίποντο την Κυριακή κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Το παιχνίδι του πρώτου γύρου και ο τρόπος που ήρθε η ήττα, με ένα πέναλτι- εφεύρεση του επόπτη στο 87’ ναι μεν μας έχει «πονέσει και κοστίσει» αλλά ταυτόχρονα μας έχει ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ.
Και το ξέσπασμα ακόμα της ομάδας ΔΕΝ το έχουμε δει...
Τον μεγαλύτερο ρόλο από δω και πέρα θα παίξει η ψυχολογία και ο καθοδηγητής που θα κληθεί να πάρει το 110% από τους παίκτες.
Η ανάκαμψη και η επιστροφή στις επιτυχίες δεν θα αργήσει.
Χωρίς Καλαγκάνη
Από το σημερινό πρόγραμμα αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν από την αρχή στο παιχνίδι της Δράμας, απουσίασαν ο τραυματίας στο πρόσωπο Αντώνης Κωνσταντόπουλος και ο σκόρερ Ζαν Σιλά με άδεια, αλλά και οι τραυματίες Βασίλης Σκαρλάτος και Πιερ Καλαγκάνης που η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα.
Η προπόνηση της Τρίτης θα διεξαχθεί στις 15:00 στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο.
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 13:00 την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας.