Weather - Καιρός

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ηθικόν ακμαιότατον... και έτοιμοι για ΜΑΧΗ...

Η ομάδα της Καλαμάτας ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, την προετοιμασία της για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρόδο. Μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά τη χθεσινή σημαντική ημέρα επαναπροσδιορισμού των συνθηκών και των στόχων και κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης και ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος εφάρμοσαν το προπονητικό τους πρόγραμμα με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.
Μετά το ζέσταμα και τις διάφορες ασκήσεις ακολούθησε παιχνίδι μικρής διάρκειας σε περιορισμένο χώρο στο οποίο έγιναν αρκετές δοκιμές.
Ο Χρήστος Μανιάτης τραυματίστηκε στο πρόσωπο και αποχώρησε, ενώ είναι πολύ πιθανόν αύριο να δοκιμάσει την ενσωμάτωση του με την ομάδα ο Πιερ Καλαγκάνης. (φωτό)
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος μετέβη στην Αθήνα τόσο για την συνεδρίαση της Ένωσης, αλλά και για να συνοδεύσει στο Νοσοκομείο τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Σκαρλάτο, που θα υποβληθεί σε επέμβαση την Πέμπτη στη βουβωνική χώρα.
Για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής στο «σμαραγδένιο νησί» το τεχνικό επιτελείο της ομάδας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Παναγιώτη Τσιμικλή αλλά και τον τραυματία Γιάννη Καλογερόπουλο.
Η προπόνηση της Τετάρτης προγραμματίστηκε για τις τρεις το μεσημέρι στην Νέα είσοδο.
Ένας φίλος από τα παλιά, από πέρσι δηλαδή! Ο Γιώργος Κάκος βρέθηκε σήμερα στο προπονητήριο και είχε θερμή συνομιλία με όλα τα παιδιά της ομάδας! Το σχόλιό του: "Εχει καλούς παίκτες η ομάδα και είναι πλασματική η θέση της! Χρειάζεται ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ για τη συνέχεια".