Weather - Καιρός

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

"Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια" ο Λύμπε;

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά το πέρας της φετινής σεζόν, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Bild». Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα ο «Λύμπε», που έχει αρχίσει να χάνει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Αïντραχτ Φρανκφούρτης, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
«Είμαστε ήρεμοι. Αν η Αϊντραχτ δεν προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του, τότε ο Νίκος ίσως σταματήσει και το ποδόσφαιρο. Έχει κερδίσει πολλά από αυτό και δεν θεωρεί απαραίτητο να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του 34χρονου Μεσσήνιου άσου, Πολ Κουτσολικάκος.
Όπως αναφέρεται, το μέλλον του Λυμπερόπουλου στη γερμανική ομάδα είναι αβέβαιο, μιας και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για την εντεκάδα έχουν οι Αλεξάντερ Μέιερ και Χαλίλ Άλντιντοπ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα και ο Γιάννης Αμανατίδης, που απουσιάζει λόγω τραυματισμού.
Η «Bild» κάνει αναφορά και στο γεγονός πως ο πρώην διεθνής άσος έγινε πρόσφατα πατέρας για τρίτη φορά, τονίζοντας πως η οικογένεια του που μένει μόνιμα στην Αθήνα, αποτελεί ακόμα έναν λόγο για να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ο προπονητής της Αϊιντραχτ, Μίχαελ Σκίμπε, πάντως εκτιμά τον επαγγελματισμό του «Λύμπε». «Ο Νίκος έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη διάρκεια της καριέρας του και είναι εξαιρετικός επαγγελματίας», τόνισε ο Γερμανός προπονητής.
Ευτυχισμένες στιγμές για τον Έλληνα επιθετικό της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Νίκο Λυμπερόπουλο και την οικογένειά του καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο πρώην διεθνή επιθετικός έγινε για τρίτη φορά πατέρας καθώς έχει ακόμα δύο παιδάκια.