Weather - Καιρός

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Με νίκη μένει "ζωντανή"....

Εύκολα ή δύσκολα αύριο στοχεύει ΜΟΝΟ στη ΝΙΚΗ...

Με προπόνηση αφιερωμένη στην τακτική στο δημοτικό στάδιο της πόλης ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Μ.Τρίτης η ομάδα της Καλαμάτας την προετοιμασία της για το κρίσιμο και πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, που θα ξεκινήσει στις 16:00 το μεσημέρι της Μ.Τετάρτης. Αν η ομάδα της πόλης μας θέλει να ελπίζει για τη δύσκολη συνέχεια, αύριο θα (ξανα)παίξει ΜΟΝΟ για ένα αποτέλεσμα, για τη ΝΙΚΗ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα θα την φέρει πιο κοντά στον υποβιβασμό και φυσικά είναι κάτι που όλοι οι Μεσσήνιοι που αγαπάνε αυτή την ομάδα απεύχονται...
Υπάρχουν βέβαια και μερικοί λίγοι "νοσταλγοί του δικού τους οικονομικού παρελθόντος", αφού υπήρξαν άμεσα ή έμμεσα υπάλληλοι και "δούλοι" και φυσικά ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ (να το πούμε λαϊκά αφού τους αρέσει ο λαϊκισμός" και ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ώστε να ΦΥΓΕΙ (;;;) ο Γρηγορόπουλος και να έρθει ο ...Σωτήρας...(ο οποίος μάλιστα έχει ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ότι ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ (!!!!) και ΔΕΝ ενδιαφέρεται....)!!!! Το είδαμε κι αυτό....
Οι βαλτοί και κατευθυνόμενοι τηλε-Σωτήρες συνεχίζουν ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ που διανύουμε το...θεάρεστο "έργο" της παραπληροφόρησης και του σκοταδισμού, στοχεύοντας μάλιστα τον Γρηγορόπουλο ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ή ΠΡΟΕΔΡΟ αλλά και ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, αφού "άνοιξε" το καινούργιο του "μαγαζί" στην Παραλία (και μάλιστα είναι και πολύ καλό...) και τους "παίρνει την πελατεία"..... 
Δεν έχουν καταλάβει ότι αν δεν τα καταφέρει η ομάδα, η Νομός θα γνωρίσει και θα υποστεί ένα ΜΕΓΑΛΟ "χτύπημα" και θα απαξιωθεί περισσότερο το ΤΟΠΙΚΟ ποδόσφαιρο... Αυτοί εκεί: να φύγει ο Γρηγορόπουλος έστω και με σικέ ψηφοφορίες, άρθρα καφενειακού χαρακτήρα κλπ (κάτι που ...φημίζονται άλλωστε...).
Ο Γρηγορόπουλος ΝΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, εξάλλου κουράστηκε 10 χρόνια να "κρατάει" την ομάδα στη Β' εθνική, ΑΛΛΑ να φύγει ως Πρόεδρος Β' εθνικής, ΟΧΙ Γ'....
Οπότε ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ όλα τα "χτυπήματα" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κι ας συσπειρωθούμε ΟΛΟΙ έστω και ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...................
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης εφάρμοσε την τακτική που σκέφτεται να ακολουθήσει η «Μαύρη Θύελλα» και ζήτησε για άλλη μια φορά από τους ποδοσφαιριστές του να καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια έχοντας απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, ώστε να φύγουν νικητές από το γήπεδο για να εξακολουθήσει η ομάδα της Μεσσηνίας να έχει ελπίδες για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος που ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να αγωνιστούν με πάθος, με στόχο τη νίκη.
Σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Κέρκυρα, ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει περισσότερες επιλογές αφού επανέρχονται οι Παπουτσής, Ψυχογιόπουλος και Ετέροβιτς.
Ο 44χρονος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με κάποιες αλλαγές καθαρά για λόγους τακτικής πάντοτε σε συνάρτηση με τον κάθε αντίπαλο.
Η αποστολή της ομάδας που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές θα καταλύσει σήμερα το βράδυ σε ξενοδοχείο της πόλης και λίγο πριν τον αγώνα θα ανακοινωθούν οι 18 παίκτες.
Ο Θοδωρής Ντουγέρογλου μετά από 5νθήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο της πόλης πήρε σήμερα εξιτήριο και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του κατΆ οίκον. Ο Βασίλης Σκαρλάτος μετέβη στην Αθήνα και θα υποβληθεί αργότερα σήμερα σε επέμβαση, ενώ ο Γιάννης Καλογερόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣΤο πολύ ευχάριστο είναι ότι ο φίλαθλος κόσμος της πόλης θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και θα ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν στις 14:00 και θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ¤ στη βόρεια και νότια εξέδρα και 5 ¤ θα κοστίζουν τα φοιτητικά, στρατιωτικά εισιτήρια.
Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενους ομάδας του Παναιτωλικού που τυχόν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα εισέλθουν χωρίς να φέρουν διακριτικά της ομάδας τους, καθώς είναι γνωστό ότι η Πολιτεία έχει απαγορεύσει τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών.
Στις 12:00 της Μ.Τετάρτης στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.