Weather - Καιρός

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Χωρίς πάθος και ουσία ήρθε η τραγωδία...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-3

Τέτοια απόδοση ούτε φίλαθλος του Πανσερραϊκού δεν περίμενε...
ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΒΑΣΗ"...
Γενικό σχόλιο: Το άγχος και η πίεση των Καλαματιανών και η επιθετική έφεση του Πανσερραικού ήταν τα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση. Οι παίκτες της Μαύρης Θύελλας είχαν μεν την κατοχή της μπάλας και μια άκαρπη υπεροχή, αλλά έλειψε το πάθος, η δύναμη και η αυτοπεποίθηση. Με τον Θανάση Κολιτσιδάκη να βρίσκεται στον πάγκο μόλις 2 ημέρες, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και μπροστά σε 500 φιλάθλους και με βροχερό καιρό απογοήτευσε.
Από την άλλη, η ομάδα του Κοκότοβιτς ήταν καλά στημένη στο γήπεδο, δεν έκανε πολλές φάσεις αλλά στις 4 φορές που επισκέφτηκε την περιοχή του Γιάννη Μπαλτιμά, κατάφερε και σκόραρε 3 φορές! Το παιχνίδι παίχτηκε στο κέντρο και έγιναν λίγες φάσεις. Μάλιστα μας θύμισε σε πολλά σημεία εκείνο με τον Εθνικό Αστέρα...

ΦΑΣΕΙΣ: Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά, χωρίς να μπορέσουν, ωστόσο, να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Κοτταρά. Στο 15’ ο Πανσερραϊκός, στην πρώτη ουσιαστικά επίθεσή του κατάφερε να κάνει το 1-0, με τον Μπανγκουρά, έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Γαλανόπουλου. Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τη «Μαύρη Θύελλα» να απειλεί με τον Κουτσοσπύρο στο 34’ και τον Δασκαλάκη στο 39’, χωρίς οι δύο φάσεις να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Κοτταρά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό. Οι Σερραίοι πρόσεχαν τα μετόπισθεν και απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Ωστόσο, το υπέρ τους 2-0 έγινε από εκτέλεση φάουλ στο 57’, με τη μπάλα να φτάνει στα πόδια του Λεοζίνιο κι εκείνος με κοντινό σουτ σκόραρει. Η απογοήτευση ήταν ορατή στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών της Καλαμάτας και το τελειωτικό χτύπημα ήρθε στο 67’, με τον ορεξάτο Μπανγκουρά να νικά με σουτ για μία ακόμη φορά τον Μπαλτιμά. Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική φάση, με τα «Λιοντάρια» να φτάνουν σε μία άνετη νίκη.
 
* Η ήττα του Αιγάλεω και του Θρασύβουλου πέρασαν χωρίς όφελος για την ομάδα μας, αύριο προσδοκάμε ήττα του Ιωνικού και πλέον απαιτείται ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ...
ΓΚΟΛ: 0-1 (15’ Μπανγκουρά σουτ), 0-2 (57’ Λεοζίνιο σουτ), 0-3 (67’ Μπανγκουρά σουτ)

Καλαμάτα: Μπαλτιμάς, Χατζής, Ψυχογιόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Δασκαλάκης, Καμινιώτης, Μανιάτης, Πουρτουλίδης, Κουτσοσπύρος, Παπουτσής, Τάσιτς.
Προπονητής: Θανάσης Κολιτσιδάκης

Πανσερραϊκός: Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπανγκουρά, Τάντιτς, Σκάγκλια, Παπάζογλου, Λεοζίνιο, Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος.
Προπονητής: Ντράγκαν Κοκότοβιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας Δ ΕΠΣ Αιτ/νιας
ΒΟΗΘΟΙ: Σταθόπουλος Π ΕΠΣ Ηλειάς, Κανδύλης Δ ΕΠΣ Ηλείας

ΜΙΚΡΑ - ΜΙΚΡΑ
* Γρηγορόπουλος και Θεοδωρίδης παρακολούθησαν το παιχνίδι στο ίδιο καμαράκι! Οι σχέσεις των δυο ανδρών είχε διαταραχθεί μετά το ματς του πρώτου γύρου, αλλά δόθηκαν εξηγήσεις και ο κ.Θεοδωρίδης αποχώρησε και χαρούμενος από το σκορ αλλά και ευχαριστημένος από την φιλοξενία.
* Μετά το 0-2 και κυρίως μετά το 0-3 ακούστηκαν συνθήματα κατά της υπάρχουσας κατάστασης στην ομάδα αλλά και ένα σχετικό με την συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης (για την αλλαγή (;) χρωμάτων και εμβλήματος, κάτι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αλλά μεθοδεύεται από τα γνωστά "παπαγαλάκια"...
* Η βροχή δεν επέτρεψε σε περισσότερους από 450-500 φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο, παρά την ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση των οπαδικών συνδέσμων.
* Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ πηγαίνει τώρα στη Ρόδο για να διεκδικήσει πολλά και κυρίως ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...