Weather - Καιρός

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

H Ρόδος θέλει "να μας τελειώσει"....

Η ομάδα της Ρόδου, έχει αφήσει ήδη πίσω της τις τρεις άσχημες παρενθέσεις με ΟΦΗ, Διαγόρα και Αγροτικό Αστέρα και αφοσιώνεται πλήρως σε ένα ματς, δίχως αύριο! Τα "ελάφια" φιλοξενούν την Κυριακή στις 3μ.μ. την Καλαμάτα και στο μυαλό τους, υπάρχει μόνο η νίκη.
Με αυτήν άλλωστε, οι "πράσινοι"... "τελειώνουν" την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη, ανοίγοντας την ψαλίδα στους 8, παίρνοντας το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας και γνωρίζοντας, πως οι... από κάτω, αυξάνονται κατά έναν.

Η σημασία και η κρισιμότητα του αγώνα, έχει γίνει αντιληπτή από όλους στο "στρατόπεδο" των "ελαφιών" και καλό θα ήταν να γίνει από σήμερα κιόλας και στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι θα πρέπει να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη, στην προσπάθειά της Ρόδου να σώσει τη χρονιά.

Η ποιότητα και η δυναμικότητα της Ρόδου, μπορεί να μην αντικατοπτρίζονται στη βαθμολογική της θέση, ωστόσο είναι δεδομένες και αυτό ακριβώς επιχειρεί να περάσει στους παίκτες του από το βράδυ του Σαββάτου ο Ράινερ Μάουρερ, σε μια επιχείρηση ψυχολογικής και αγωνιστικής ανάτασης.
Ο Γερμανός κόουτς, προπόνησε το πρωί της επομένης του αγώνα στον Εύοσμο τους ποδοσφαιριστές του, χωρίζοντάς τους σε δύο γκρουπ.
Οσοι αγωνίστηκαν κατά του Αγροτικού, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι, γυμνάστηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς.
Χθες, οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό, ενώ σήμερα, επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων, με διπλή συνάντηση.
Τα "ελάφια", θα προπονηθούν στις 10π.μ., στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, ενώ πιθανότατα στο ίδιο μέρος, θα διεξαχθεί και η μεσημβρινή προπόνηση (3μ.μ.).
Το θετικό για τον Ράινερ Μάουρερ, ενόψει του καθοριστικού αγώνα της Κυριακής, εκτός του ότι θα έχει περισσότερο χρόνο να ενημερωθεί για τα καθέκαστα και να γνωρίσει τα "όπλα" του, είναι ότι μειώνεται ο κατάλογος των αγωνιστικών προβλημάτων.
Ο Γιάννης Κόντη, γυμνάζεται πλέον κανονικά χωρίς ενοχλήσεις, ενώ επιστρέφουν από την τιμωρία τους, οι Δανάς, Λουτσιάνο και Πρίπου.
Ερωτηματικά παραμένουν ωστόσο, τόσο ο γκολκίπερ Αντώνης Παναγιωτόπουλος, όσο και ο Κάρλος Ζιλβάν. Ο πρώτος, αναμένει το αργότερο μέχρι το μεσημέρι τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υπεβλήθη, ενώ ο δεύτερος, επρόκειτο να επισκεφθεί χθες εξειδικευμένο ιατρό, προκειμένου αν εντοπίσει επιτέλους για ποιο λόγο νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και πως μπορεί να το αντιμετωπίσει ταχύτερα.

* Οι φωτογραφίες είναι από το ματς του πρώτου γύρου.