Weather - Καιρός

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Κολιτσιδάκης: "Πιστέψτε το και προσπαθήστε! Τίποτα δεν κρίθηκε..."

Με τον κόσμο στο πλευρό της...
Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν σήμερα στο προπονητήριο στην Νέα είσοδο, όσοι ποδοσφαιριστές της «Μαύρης Θύελλας» αγωνίστηκαν ως βασικοί στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κέρκυρα και ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο οι υπόλοιποι.
Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε σε κάποια ατομικά λάθη που έγιναν στο παιχνίδι της Κυριακής από τους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε ότι: «Να ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στο πρωτάθλημα και όλα μπορούν να συμβούν στα 7 παιχνίδια που απομένουν. Σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα που δείχνουμε μέσα στο γήπεδο είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους βαθμούς που μας χρειάζονται, αρκεί να επιδείξετε μεγαλύτερη προσπάθεια και να έχετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μπροστά μας μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί την είσοδό της στα πλει οφ άλλα πιστεύω ότι έχετε τις δυνατότητες και τη θέληση να κατακτήσουμε τη νίκη».
Στην Κέρκυρα συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες ο Ιβαν Τάσιτς και σήμερα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών με την Ηλιούπολη (εκτός) Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στη διάθεσή του προπονητή της ομάδας θα βρίσκονται οι Παπουτσής, Ψυχογιόπουλος και Ετέροβιτς που εξέτισαν την ποινή τους.
Αντίθετα εκτός πλάνων θα βρίσκονται οι μακροχρόνια τραυματίες Γιάννης Καλογερόπουλος ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και ο Βασίλης Σκαρλάτος που το πρωί της Μ.Τρίτης θα υποβληθεί σε επέμβαση στο Ιατρικό κέντρο Αθηνών. Στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ο Θοδωρής Ντουγέρογλου που τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη και αναμένεται να λάβει εξιτήριο τη Μ.Πέμπτη.
Καθημερινά αρκετά μέλη της ομάδας τον επισκέφτονται και τους δίνουν κουράγιο στο πρόβλημα που του προέκυψε με τον τραυματισμό.

Με ενοχλήσεις και μικροπροβλήματα επέστρεψαν από την Κέρκυρα οι Σιλά, Ηλιόπουλος και Ντε Βισέντι και στην προπόνηση της Μ.Τρίτης που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της πόλης στις 16:00 θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν τη Μ.Τετάρτη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Κάλεσμα Κολιτσιδάκη...
Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης αναφέρθηκε στη βοήθεια που πρέπει να αναμένει η ομάδα από τον φίλαθλο κόσμο της, τονίζοντας: «Όσο διάστημα βρίσκομαι στην πόλη της Καλαμάτας είναι αλήθεια ότι περίμενα να συναντήσω μια μεγαλύτερη και πιο θερμή βοήθεια από την πλευρά των φίλων της ομάδας, γιατί αυτό συμβαίνει όταν οι πρώτες ομάδες κάθε επαρχιακής πόλης περνάνε μια δύσκολη φάση και κινδυνεύουν αλλά και για τον πρόσθετο λόγο ότι έτσι είχα συνηθίσει στο μυαλό μου να αγωνίζεται η ομάδα της Καλαμάτας από τον καιρό που ήμουν ποδοσφαιριστές. Την προηγούμενη φορά που παίξαμε με τον Εθνικό και απουσίαζε ο κόσμος ήταν κάτι που δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε. θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θα ζήσουμε τη Μ.Τετάρτη θα διαφέρει κατά πολύ, δίνοντας στην ομάδα μια επιπλέον ώθηση στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι».

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:00 και θα ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ, ενώ τα φοιτητικά/στρατιωτικά θα κοστίζουν 5 ευρώ.

Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα υποδεχθεί την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, την Μ.Τετάρτη στις 12:00.