Weather - Καιρός

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ....

Ντέρμπι με τα όλα του με ελεύθερη είσοδο!



Ένα είναι το σύνθημα που πρέπει να δεσπόζει στο αυριανό πολύ δύσκολο παιχνίδι της τοπικής μας ομάδας κόντρα στον Εθνικό: ΝΙΚΗ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ! Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή του φετινού πρωταθλήματος και μπορεί ο αυριανός αντίπαλος να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία αλλά περιθώρια άλλων βαθμολογικών απωλειών δεν υπάρχουν πλέον... Η Μαύρη Θύελλα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει το ματς και να πάρει το τρίποντο. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά η νίκη είναι μονόδρομος για την τοπική μας ομάδα αν δεν θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες και σε δυσάρεστα σενάρια...
Όπως νικήσαμε τη Δόξα Δράμας και τον Διαγόρα που ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία και ήρθαν με καλό ηθικό έτσι μπορούμε να κάνουμε και αύριο το μεσημέρι και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα παραμονής μέσω των τηλεοράσεων σε όλους αυτούς που έχουν καταδικάσει την ομάδα μας σε πρόωρο υποβιβασμό!
Το παιχνίδι αυτό θα το πάρει αυτός που το χρειάζεται περισσότερο! Και είναι περιττό να πούμε ποιος το χρειάζεται περισσότερο...
Τα λόγια πλέον πρέπει να σταματήσουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πρέπει να αποδείξουν στο γήπεδο ότι αυτή η ομάδα αξίζει να μείνει στην κατηγορία και ότι είναι ποδοσφαιριστές που έχουν κάθε δικαίωμα να φοράνε τη φανέλλα της ομάδας. Η δυνάμη, το πάθος, ο τσαμπουκάς και η ψυχή θα φέρουν τη νίκη.

Ο κόσμος της Καλαμάτας που λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών η ΠΑΕ δεν σφράγισε τα εισιτήρια του αγώνα έχει μπροστά του το πρώτο από τα 5 εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν, να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα. Αν δεν το πράξει ούτε τώρα, του χρόνου θα προσπαθεί να την ανεβάσει από την τρίτη εθνική... Κι αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα είτε ο ίδιος πρόεδρος ή άλλος...

Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό δύσκολο αλλά και κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τον Εθνικό με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο γιατί η αντίπαλη ομάδα αγωνίζεται πάρα πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και φυσικά θα έρθει για δύο αποτελέσματα και όχι για ένα.
Η Μαύρη Θύελλα θα πρέπει από το πρώτο λεπτό, ενώ στο τελευταίο να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο γήπεδο και να διεκδικήσει στα ίσα τη νίκη. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το σύνολο των ποδοσφαιριστών να έχουν καλή απόδοση και να διαφυλάξουν την εστία του Γιάννη Μπαλτιμά με «νύχια και με δόντια», αποφεύγοντας τα εύκολα λάθη ειδικά στο χώρο του κέντρου.
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης υπό το βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Γρηγορόπουλου δοκίμασε το σχήμα και την τακτική που θα εφαρμόσει αύριο το μεσημέρι η «Μαύρη Θύελλα» και στη συνέχεια ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της πόλης. Αυτοί είναι οι εξής: Ψυχογιόπουλος, Χατζής, Τάσιτς, Σιλά, Σπυριδάκης, Παπουτσής, Πουρτουλίδης, Ντουγέρογλου, Μπαλτιμάς, Κουτσοσπύρος, Κωνσταντόπουλος Χρ., Κωνσταντόπουλος Αντ., Καμινιώτης, Ηλιόπουλος, Ετέροβιτς, Δασκαλάκης, Ντε Βινσέντι και Καλαγκάνης.
Αποκλείστηκαν οι τραυματίες Μανιάτης, Καλογερόπουλος Γ., Σκαρλάτος και ο τιμωρημένος Τσιμικλής.
Οι ποδοσφαιριστές Σπανός, Μπαστακός και Τσόπελας θα αγωνιστούν με την ομάδα των νέων στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού.