Weather - Καιρός

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Xαμόγελα πριν την σημερινή προπόνηση από τους παίκτες τον Πρόεδρο αλλά και τον Βαγγέλη Καούνο που ήρθε στο γήπεδο να ευχηθεί στους πρώην συμπαίκτες του!
¨
Ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ζήτησε ο Πρόεδρος
Με προπόνηση τακτικής στο δημοτικό στάδιο της πόλης, συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας, με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού.
Στο γήπεδο βρέθηκε και σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γρηγορόπουλος και παρακολούθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» Θανάσης Κολιτσιδάκης δοκίμασε το σχήμα και την τακτική της ομάδας που σκέφτεται να παρατάξει στο παιχνίδι αυτό, έχοντας να αντιμετωπίσει για άλλο ένα παιχνίδι αρκετές απουσίες.

Στα πλάνα του δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Κουτσοσπύρος, Χατζής, Ηλιόπουλος και Σπυριδάκης και οι τραυματίες Σκαρλάτος και Καλογερόπουλος Γ.
Την Πρωτομαγιά η ομάδα της Καλαμάτας θα προπονηθεί στην Νέα είσοδο στις 10 το πρωί, θα ακολουθήσει ένα χαλάρωμα την Κυριακή το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.


Η ομάδα των Νέων θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής (07:00), για τη Νίκαια, όπου στις 12:30 θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού.