Weather - Καιρός

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Με τσαμπουκά στη Νίκαια για την Κατηγορία!

Τα ...ψέμματα ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!
Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας, ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Μαΐου στις 6 το απόγευμα στην έδρα του Ιωνικού. Και οι δύο ομάδες που προέρχονται από ήττες και βρίσκονται πολύ κοντά στον αγωνίζονται τη νέα χρονιά στην Γ’ εθνική, θα επιδιώξουν το τρίποντο και αναμένεται πολύ μεγάλη «μάχη».
Η «Μαύρη Θύελλα» θα επιδιώξει την πρώτη εκτός έδρας φετινή νίκη της, που αναμένεται να είναι - αν πραγματοποιηθεί- η πιο μεγάλη και ουσιαστική επικράτηση! Σίγουρα θα είναι από τα παιχνίδια που θα περισσεύει η ποιότητα και η τεχνική και το βάρος θα δοθεί στη δύναμη και στον τσαμπουκά! Όποια ομάδα καταφέρει να... επιβληθεί σε αυτόν τον τομέα, θα είναι και αυτή που θα επικρατήσει.
Πριν από την έναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας, ο προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" Θανάσης Κολιτσιδάκης σε σύντομη ομιλία του, έκανε μια μικρή αναφορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά άρχισε να βάζει στο κλίμα για τον προσεχή αγώνα τους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και να προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με άριστη διάθεση, εφάρμοσαν στην πράξη τις οδηγίες του 43χρονου τεχνικού. Όποιος παρακολουθεί τις προπονήσεις της ομάδας και αγνοεί τον βαθμολογικό πίνακα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται εδώ και τέσσερις περίπου μήνες στη ζώνη του υποβιβασμού!
Οι προσπάθειες των παικτών είναι εξαιρετικές και το σπουδαιότερο απ' όλα δείχνουν αποφασισμένοι και ενωμένοι στο να πετύχουν το στόχο της εισόδου στα πλέι άουτ. Και έχουν μπροστά τους το μεγαλύτερο εμπόδιο που ακούει στο όνομα του Ιωνικού.
Κι αν η ομάδα μας καταφέρει και κερδίσει τη Δευτέρα, η ομάδα του Βασίλη Βούζα θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενα πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, με ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για δικούς τους λόγους και δεν είναι καθόλου διάφορες, στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και στη Ρόδο με τα «ελάφια».
Αντίθετα η ομάδα μας έχει στην έδρα της τον Θρασύβουλο και ολοκληρώνει το πρωτάθλημα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι την Δευτέρα «όποιος χάσει...χάνεται οριστικά» από την κατηγορία.
Απόντες από το παιχνίδι της Νίκαιας θα είναι οι τιμωρημένοι Σπυριδάκης, Κουτσοσπύρος, Ηλιόπουλος και Χατζής που απουσίαζε σήμερα με άδεια και οι τραυματίες Σκαρλάτος και Καλογερόπουλος Γ.
Η προπόνηση της Πέμπτης προγραμματίστηκε για τις 16:00.
Η ομάδα των Νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Ιωνικού, την Κυριακή στις 12:30 στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» στη Νίκαια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ "RANGERS"
ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Τα ψέμματα τελείωσαν. Την Δευτέρα 3 Μαϊου κρίνεται αν ο Ιωνικός θα υποβιβαστεί απευθείας στην Γ' Εθνική. Ο αγώνας με την Καλαμάτα είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικός. Είναι η μεγαλύτερη μάχη του πολέμου. Πριν από το παιχνίδι όμως οι οπαδοί του Ιωνικού πρέπει να δώσουν μία ακόμη πιο καθοριστική μάχη, εναντίον όσων διέλυσαν τον Ιωνικό και μέσα σε λίγα χρόνια τον μετέτρεψαν από ομάδα μοντέλο στην Α' Εθνική, σε αδύναμο κομπάρσο στην Β' Εθνική.