Weather - Καιρός

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Φωτοστιγμές από την σημερινή προπόνηση και δήλωση του Προέδρου

Είναι βαρύ το φορτίο που έχουν να σηκώσουν πλέον οι παίκτες της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ
και άρχισαν την σκληρή προπόνηση από σήμερα...
Ηλιόπουλος - Καμινιώτης 3-1 στα "κουβαλήματα"...
Οι "πράσινοι" ήταν σήμερα πιο τυχεροί και πιο αποτελεσματικοί,
αλλά ΟΧΙ καλύτεροι...
"Ξεθεώθηκε" ο Μπαστακός να κουβαλάει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μάτε Ετέροβιτς!
Στον ΤΕΛΙΚΟ της Δευτέρας επανέρχεται δριμύτερος ο Ιβάν Τάσιτς!

Απών από το παιχνίδι στη Νεάπολη ο Ηλιόπουλος, παρών όμως ο Τσιμικλής!
Ντουγέρογλου, Σπανός και Σαραντάκος ακολουθούν πιστά το πρόγραμμά τους.
Ο Αργεντίνος Τόμας Ντε Βινσέντι επανέρχεται στη δράση
Με εντατικούς ρυθμούς προπονείται πλέον ο Θοδωρής Ντουγέρογλου!
Ο Βασίλης Μαλαφέκας μοιράζει τις ομάδες...
Και η μάχη ξεκίνησε!
Τάσιτς: απλά άλλο ένα γκολ!

Γρηγορόπουλος: "Καμία εμπλοκή της Καλαμάτας στα...στημένα"
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος από την Αθήνα που βρίσκεται λόγω της συμμετοχής του στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ Β’ & Γ’ Εθνικής, τοποθετήθηκε σχετικά με την «εμπλοκή» της ομάδας στα στοιχεία που κατέθεσε στη βουλή ο κ.Πλεύρης τονίζοντας: «Πέρασαν δέκα χρόνια από την ενεργή ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο, μέχρι να «ανακαλύψουν» κάποιοι «σκιές και φαντάσματα», παντελώς αναπόδεικτα. Δηλώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι η ΠΑΕ Καλαμάτα δεν εμπλέκεται πουθενά σε ότι είδε το φως της δημοσιότητας, είμαστε στη διάθεσή κάθε Αρχής για να δώσουμε διευκρινίσεις όποτε απαιτηθεί και ως Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μας να υπερασπιστούμε την αξιοπιστία της ομάδας που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο Νομό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δυσφημεί και να απαξιώνει την ομάδα μας, ειδικά τώρα που διανύει μια δύσκολη σιγμή».

Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας μετά τη χθεσινή ημέρα ξεκούρασης, επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι στις προπονήσεις και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας όσοι αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό Βόλου και οι υπόλοιποι εφάρμοσαν ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Όλοι πλέον στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν στραμμένη την προσοχή τους και την αυτοσυγκέντρωσή τους στο πιο κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι της χρονιάς, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στη Νεάπολη με αντίπαλο τον Ιωνικό.
Τα περιθώρια έχουν στενέψει πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό και η «Μαύρη Θύελλα» καλείται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα ο Γιάννης Μπαλτιμάς και ο Νίκος Πουρτουλίδης, χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία και οι τραυματίες Καλογερόπουλος Γ. και Σκαρλάτος, ενώ δεν υπολογίζονται στα πλάνα του τεχνικού τιμ οι τιμωρημένοι Χατζής, Σπυριδάκης, Ηλιόπουλος και Κουτσοσπύρος.
Αντιθέτως, εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι Τάσιτς, Μανιάτης και Ντε Βινσέντι.
Η ουσιαστική προετοιμασία της ομάδας Καλαμάτας για το παιχνίδι της Δευτέρας θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 16:00 με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης.