Weather - Καιρός

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Το πρώτο βήμα έγινε: τώρα έρχεται το πιο δύσκολο, ο Βόλος

Ασταμάτητος και σήμερα ο Ιβάν Τάσιτς σκόρερ του ΧΡΥΣΟΥ γκολ το Σάββατο,
που δεν αποχώρησε μετά την αποθεραπεία,
αλλά έπαιξε και δίτερμα με τα υπόλοιπα παιδιά!!!
Στα ευχάριστα νέα της ημέρας: ο Γιάννης Τσόπελας μετά από 15 ημέρες αποχής,
επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης!

Μετά την χτεσινή ημέρα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καλαμάτας επέστρεψαν σήμερα σε ρυθμούς προπόνησης, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας, όσοι αγωνίστηκαν από την αρχή στο νικηφόρο παιχνίδι επί του Πιερικού το Σάββατο το μεσημέρι και με ασκήσεις κατοχής και δίτερμα σε μικρό χώρο οι υπόλοιποι.
Στο προπονητήριο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος που έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλουν μέχρι το τέλος.

Το κλίμα στις τάξεις της «Μαύρης Θύελλας» είναι πολύ καλό μετά τη σπουδαία νίκη που κράτησε «ζωντανές» τις ελπίδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο πρώτος στόχος επετεύχθη σχετικά με τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, αφού σειρά έχει να επισκεφθεί την έδρα της Καλαμάτας ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός Βόλου.
Με τις ...καθιερωμένες απουσίες και με τον Βόλο!
Και σε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, ο προπονητής ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης θα πρέπει από αύριο που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό, να βρει τις πιο κατάλληλες λύσεις και επιλογές για να καλύψει τα κενά των τιμωρημένων ποδοσφαιριστών. Την ποινή τους θα εκτίσουν με τον Βόλο οι Ιβάν Τάσιτς και Χρήστος Μανιάτης, όπως έχουν δηλωθεί εδώ και καιρό, ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή του στην Ηλιούπολη και ο Μανώλης Σπυριδάκης λόγω της κόκκινης που δέχτηκε με τον Πιερικό.
Αντίθετα εξέτισε τις 2 αγωνιστικές και επιστρέφει ο Νίκος Πουρτουλίδης.
Σε αυτούς προστίθενται οι τραυματίες Σκαρλάτος, Καλογερόπουλος Γ. και Ντουγέργλου.
Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο πρόσφατο παιχνίδι μετέβη ξανά στο Αγρίνιο στο ειδικό κέντρο αποθεραπείας και επιστρέφει την Τρίτη.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα λόγω ενοχλήσεων ο Χατζής και Δασκαλάκης.
Η ΠΑΕ δήλωσε σήμερα με έγγραφο της στην διοργανώτρια ότι ο σκόρερ του πρώτου γκολ επί του Πιερικού, Μάτε Ετέροβιτς που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής αγωνιστικής περιόδου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.
Η προπόνηση της Τρίτης προγραμματίστηκε για τις 16:00.