Weather - Καιρός

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Φωτοστιγμές από την σημερινή μεταΠασχαλινή προπόνηση....

Ξεκούραστοι και ευδιάθετοι από την μεγάλη Πασχαλινή άδεια επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι στις οργανωμένες προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καλαμάτας.
Πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος προπόνησης, στο Δημοτικό Στάδιο βρέθηκε για να τους ευχηθεί αλλά και να τους ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο που έχει βάλει η «Μαύρη Θύελλα» και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Γρηγορόπουλος.
Στη συνέχεια ο Θανάσης Κολιτσιδάκης που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στον σχεδιασμό της τακτικής ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη το Σάββατο, έδωσε έμφαση σε ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια τακτικής.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πέτρος Καμινιώτης ο οποίος λόγω ενός προσωπικού προβλήματος καθυστέρησε, οι Νίκος Πουρτουλίδης και Αντώνης Κωνσταντόπουλος λόγω ενοχλήσεων, ο Χρήστος Μανιάτης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και ο Γιάννης Καλογερόπουλος που συνέχισε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.
Οι Θοδωρής Ντουγέρογλου και Βασίλης Σκαρλάτος αναρρώνουν και δεν ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας.
Με άδεια απουσίασαν οι Ιβάν Τάσιτς και Ζαν Σιλά.
Απόντες λόγω τιμωρίας από το προσεχές παιχνίδι θα είναι οι Τάσιτς, Μανιάτης και Πουρτουλίδης.
Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 15:00.
Αύριο το αναβληθέν ματς της...πρεμιέρας!
Νωρίτερα στις 13:00 στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία, η ομάδα των νέων της Καλαμάτας θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη ομάδα του Αιγάλεω, παιχνίδι που είχε αναβληθεί την 1η αγωνιστική.