Weather - Καιρός

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Φωτοστιγμές από το Στάδιο - Πατέρας για 3η φορά ο Κολιτσιδάκης!

Πολύ ζέστη μετά τη χτεσινοβραδινή βροχή και ο Ντε Βινσέντι μαζί με τον Σαραντάκο χαλαρώνουν.
Ο γενικός αρχηγός της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ πάντα στα δύσκολα αναλαμβάνει να βγαίνει μπροστά και σήμερα είχε την επίβλεψη της προπόνησης λόγω της απουσίας του Θανάση Κολιτσιδάκη που μετά τις δυο πανέμορφες κόρες, απέκτησε σήμερα έναν υγιέστατο γιο!
Να σας ζήσει κόουτς!

Η «Μαύρη Θύελλα» συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της με προπόνηση στο γήπεδο όπου θα υποδεχθεί το Σάββατο το μεσημέρι στις 3, την ομάδα του Πιερικού, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.

Λόγω της απουσίας του προπονητή της ομάδας Θανάση Κολιτσιδάκη ο οποίος μετέβη στην Κρήτη, λόγω της γέννησης του τρίτου παιδιού του, την επίβλεψη και καθοδήγηση στη σημερινή προπόνηση της ομάδας είχε ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Βασίλης Μαλαφέκας και ο γυμναστής Ευτύχης Τασιόπουλος.
Το πρόγραμμα εκγύμανσης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με στοιχεία παιχνιδιού σε μικρό χώρο. Στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Πουρτουλίδης και Ντε Βινσέντι ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Αντώνη Ψυχογιόπουλου που ταλαιπωρείται εδώ και τρεις ημέρες από εμπύρετη ίωση και σήμερα ακολούθησε με δυσκολία ατομικό πρόγραμμα.
Εκτός πλάνων βρίσκονται και οι τραυματίες Σκαρλάτος, Ντουγέρογλου, Τσόπελας και Καλογερόπουλος Γιάννης.
Η προπόνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί για τις 14:30 και θα γίνει παρουσία του προπονητή της ομάδας Θανάση Κολιτσιδάκη που θα έχει επιστρέψει στη πόλη της Μεσσηνίας.