Weather - Καιρός

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Επίσημη διάψευση του "ρεπορτάζ".... Με 17 παίκτες στην Ηλιούπολη

ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ: "Οι...γνωστοί κύκλοι τα διοχετεύουν"...
Η ομάδα της Καλαμάτας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ηλιούπολη και τα πολλά προβλήματα απουσιών λόγω τιμωρίας ή τραυματισμών δεν επέτρεψαν στην «Μαύρη Θύελλα» να συμπληρώσει ούτε 18άδα.
Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Κολιτσιδάκης, μετά τη σημερινή προπόνηση τακτικής στο δημοτικό στάδιο της πόλης, ανακοίνωσε τους 17 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν στις 16:00 της Παρασκευής για την Αθήνα.
Αυτοί είναι οι εξής: Μπαλτιμάς, Σπανός, Χατζής, Ετέροβιτς, Καλαγκάνης, Κωνσταντόπουλος Χ., Κωνσταντόπουλος Αντ., Ψυχογιόπουλος, Παπουτσής, Κουτσοσπύρος, Καμινιώτης, Τσιμικλής, Ντε Βινσέντι, Ηλιόπουλος, Δασκαλάκης, Μπαστακός και Σιλά.
Κολιτσιδάκης: "Όσοι είμαστε, μπορούμε"!
Ο 43χρονος τεχνικός της Καλαμάτας που ταλαιπωρείται και ο ίδιος εδώ και δύο ημέρες από εμπύρετη ίωση, δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι: «Παρά τα αμέτρητα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον στόχο που έχουμε βάλει και πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου και θέλουν και μπορούν να διεκδικήσουν το καλύτερο απ' αυτή την αναμέτρηση».
Γρηγορόπουλος: Στο ίδιο μοτίβο με τον Μπάκο..
Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν το θέμα της συγχώνευσης της ομάδας Καλαμάτας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Γιώργος Γρηγορόπουλος, προέβη πριν από λίγο στην ακόλουθη δήλωση: «Ειλικρινά λυπάμαι που μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κατηγορηματικά το «σενάριο» που ειπώθηκε και αναπαράχθηκε από μερίδα του Τύπου και κάνει λόγο για «έτοιμο σχέδιο και διάφορα άλλα «αποκαλυπτικά». Το θέμα πράγματι προσφέρεται άνετα για "σενάρια, εικασίες και ...επιθυμίες" κάποιων γνωστών κύκλων παραπληροφόρησης και δεν διστάζουν, λίγες ώρες πριν από κρίσιμα παιχνίδια και για τις δυο ομάδες, να διοχετεύουν άκριτα και ανεμπόδιστα τα «σενάριά» τους.
Επαυξάνω και συντάσσομαι στην κατηγορηματική απάντηση του κ.Δημήτρη Μπάκου που διέψευσε πρώτος αυτά τα δημοσιεύματα και θέλω να τονίσω ότι αυτή τη στιγμή όλους στην ΠΑΕ Καλαμάτα μας απασχολεί ο στόχος της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία.
Όσο κι αν προσπαθούν αυτοί οι κύκλοι, ΔΕΝ θα καταφέρουν να μας αποπροσανατολίσουν. Τα δημιουργήματα αυτά έχουμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε δεόντως...»