Weather - Καιρός

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η καλά διαβασμένη Καλαμάτα

Χτες ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έπρεπε να κατεβάσει την πιο αξιόμαχη 11άδα και έπρεπε να βρει λύσεις στις απουσίες των Πουρτουλίδη και Ντε Βινσέντι που έχουν ανοδική πορεία.
Επρεπε να βρει λύσεις στις "εκπλήξεις" που συνηθίζει να κάνει ο Σούλης Παπαδόπουλος (πχ ντεμπούτο Πλάτανου (πρώην παίκτη μας) στην Καλαμάτα!), στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τις πολλές επιλογές και στο μεγάλο ύψος των παικτών του Πιερικού. Εκτός από το γκολ της ισοφάρισης στο 1-1 που η άμυνα αδράνησε και ο Παντελιάδης βρήκε τον τρόπο ανάμεσα από δυο να πιάσει κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, η ΑΜΥΝΑ και μιλάμε για τους 5 της πίσω γραμμής + τα χαφ που έκαναν καλή δουλειά + τα σέντερ φορ
που μάρκαραν και πρέσσαραν μπροστά, τα πήγαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. 
Ο διαιτητής Γαβρίλης δίνοντας κάρτα μόλις στο 14' στον Παπουτσή "τον έβγαλε από το παιχνίδι" αναγκάζοντάς τον να παίζει περισσότερο με το μυαλό μην αποβληθεί σε ένα τόσο κρίσιμο ματς και τον καθήλωσε αμυντικά.
Μετά άρχισε τις "χειρουργικές" κάρτες σε παίκτες ουσίας και φυσικά το ατελείωτο "σπρώξιμο" του Πιερικού γύρω γύρω από την περιοχή μας!
Ο Πέντα εκτέλεσε 8 "στημένα"  μεγάλος αριθμός ομάδας για εκτός έδρας... +5 κόρνερ!
Οι τεχνικές λεπτομέρειες πλέον ΔΕΝ έχουν μεγάλη αξία, όσο το σημαντικότατο ΤΡΙΠΟΝΤΟ.
Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ κατάφερε φέτος και πήρε 4 πόντους από τον Πιερικό, μια από τις πληρέστερες ομάδες της κατηγορίας και εξακολουθεί να ΕΛΠΙΖΕΙ...